ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ντάμτσιος

* Συνεχίζει το έργο του στα διαδημοτικά σφαγεία

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2016 9:42

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ θέτει τον εαυτό του ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του κ. Παναγιώτη Σαρχώση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου και πρόεδρος των Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας κ. Ανδρέας Ντάμτσιος.

Ο κ. Ντάμτσιος με σκληρή δήλωσή του αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνώντας όπως τονίζει με «Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», ενώ ασκεί έντονη κριτική στα όσα είπε η βουλευτής του κόμματος κ. Άννα Βαγενά για τους εξαθλιωμένους αγρότες της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου.

Ο κ. Ντάμτσιος δηλώνει επίσης «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου προασπίζοντας τα συμφέροντα των συνδημοτών έχοντας παράλληλα άποψη και θέση και σε πολιτικό επίπεδο.

Τέλος ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που ανέλαβε εδώ και δύο χρόνια για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των Διαδημοτικών Σφαγείων (ΔΕΣΠΤΑ).

Αναλυτικά ο κ. Ανδρέας Ντάμτσιος στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με όσα υποστήριζε το κόμμα προεκλογικά και με έφερε στις τάξεις του, είναι αυτή που με αναγκάζει να δηλώσω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος.

Δεν μπορώ να δεχθώ την υλοποίηση μιας εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής πλήρως ταυτισμένης με τις επιλογές των δυναστών δανειστών μας.

Δεν μπορώ να ανεχθώ το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την αρπαγή της περιουσίας και τη φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Κυρίως όμως δεν μπορώ να ανεχθώ συμπεριφορές όπως η τελευταία της βουλευτή Άννας Βαγενά απέναντι στους εξαθλιωμένους αγρότες της περιοχής μας.

Θέλω να δηλώσω ότι επειδή οι πολίτες του δήμου με έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τυρνάβου και επειδή θεωρώ ότι πρέπει να τους υπηρετώ προασπίζοντας τα συμφέροντά τους και επειδή πιστεύω πως ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου δεν είναι απλά να ελέγχει τα προβλήματα της καθημερινότητας, λόγω της αλλαγής των απαιτήσεων των καιρών θα θίγω συχνά – πυκνά ζητήματα που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση επ’ αυτών.

Τέλος, δηλώνω ότι παραμένω προσηλωμένος στην προσπάθεια που ξεκίνησα για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας και την εξυγίανση της ΔΕΣΠΤΑ επειδή πιστεύω ότι τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής αυτή η επιχείρηση πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Σύμμαχός στην προσπάθεια αυτή είναι οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του σωματείου τους οι οποίοι με την αφοσίωσή τους, την εργατικότητά τους και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουν συμβάλλουν τα μέγιστα στη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης τα τελευταία δύο χρόνια», καταλήγει ο κ. Ντάμτσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass