ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ELECTRONET B.K.ΚΑΖΑΝΑ

Γνωρίστε τη Samsung σε μια μοναδική εκδήλωση

* Δώρα - εκπλήξεις και όφελος έως -30%!

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2016 7:31

Οι νέες τηλεοράσεις SUHD και τα νέα AddWash πλυντήρια της Samsung σας περιμένουν να τα γνωρίσετε στην Electronet B.K. Καζάνα σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι!

Η Electronet B.K. Καζάνα και η Samsungδιοργανώνουν μία μοναδική εκδήλωση με απίθανα happenings, πολλές εκπλήξεις, liveμουσική και δώρα για όλους χωρίς αγορές. Μόνο για σήμερα μπορείτε να αποκτήστε όλα τα πλυντήρια και τις τηλεοράσεις με όφελος έως 30% και να μπείτε στην κλήρωση για μια τηλεόραση Samsung50ιντσών!!!!

Γνωρίστε και ζήστε από κοντά την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των νέων SUHD τηλεοράσεων της Samsung. Η νέα τηλεόραση KS9000 78’’ σας περιμένει στο κατάστημα να απολαύσετε την ποιότητα εικόνας QuantumDot, τον κομψό σχεδιασμό 360ο και τη βελτιωμένη εμπειρία SmartTV.

Και ακόμη, μπορείτε να δείτε σε λειτουργία, για πρώτη φορά στην Λάρισα, τα νέα Addwash πλυντήρια της Samsung. Ποιος είπε ότι μια ξεχασμένη κάλτσα σημαίνει άλλος ένας κύκλος πλύσης; Με το νέο AddWash μπορείτε να προσθέσετε κατά τη διάρκεια της πλύσης ξεχασμένα ρούχα, επιπλέον μαλακτικό ή ρούχα για ξέβγαλμα.  

Την ίδια ώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά καθώς όλες οι elite τηλεοράσεις και τα πλυντήρια διατίθεται με έως και -30%.

Σας περιμένουμε όλους.

Electronet B.K.Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου πίσω από τα ΚΤΕΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass