ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΣΟΚ κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τους απολυμένους των Σ/Μ «Λάρισα»

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 9:09

Κατά των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννας Βαγενά και Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και της κυβέρνησης γενικότερα βάλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λάρισας, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των δύο βουλευτών για τη χρηματοδότηση των απολυμένων του Σ/Μ Λάρισας με 1.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Με χαρά μας διαβάσαμε την ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση των 1000 ευρώ στους πρώην απολυμένους των «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα». Φυσικά η πρώτη μας έκπληξη ήταν ότι εμφανίστηκε η κυρία Βαγενά αλλά και η επανεμφάνιση του κυρίου Παπαδόπουλου στον νομό.

Επίσης μας χαροποίησε ότι δρομολογείται το Ταμείο Παγκοσμιοποίησης. Να τους θυμίσουμε ότι πριν από όλα μετά κόπων και βασάνων έλαβαν οι πρώην απολυμένοι και το Ταμείο αφερεγγυότητας(3 επερωτήσεις ΠΑΣΟΚ στη Βουλή) που δικαιούνταν ύστερα από προσπάθειες μηνών και αφού κανείς από τον Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο βαθμό αυτοδιοίκησης, ούτε απο την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση(πλην ΠΑΣΟΚ) δεν ενδιαφέρθηκε για μήνες παρά τις κραυγές αγωνίας των εργαζομένων.

Θα παρακαλέσουμε εκεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να αφήσουν τις θριαμβολογικές ανακοινώσεις για τα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων και να δουλέψουν πάνω στα προβλήματα της κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass