ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΔΕΩΝ

Σταυρός γέρνει επικίνδυνα στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 10:23

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)/ Του Κώστα Τσόλα

Επικίνδυνα κρέμεται ο σταυρός του καμπαναριού, κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των ανύποπτων δημοτών αλλά και ευρύτερα πολιτών που διέρχονται από τους κεντρικούς δρόμους γύρω από τον ιερό ναό του πολιούχου Τυρνάβου Αγίου Γεδεών.

Πάνω στο τεράστιο και εντυπωσιακό καμπαναριό ο βαρύς και μεγάλος λευκός σταυρός για άγνωστους λόγους έγειρε, έτοιμος να ξεκολλήσει, ίσως από καιρικές συνθήκες ή ίσως και από κακή τοποθέτηση του εργολάβου του έργου του καμπαναριού το οποίο είναι δωρεά της οικογένειας Μαλίτα.

Οι πολίτες του Τυρνάβου που αναγκάζονται να περνάνε κάτω από το καμπαναριό… κάνουν τον σταυρό τους να μην πέσει στο έδαφος και μην τυχόν τους έρθει κατακέφαλα.

Επειδή το καμπαναριό είναι στο πλάι του ναού του πολιούχου Αγίου Γεδέων στα δεξιά του οποίου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου, στον περίβολο του παλαιού ναού των Αγίων Αποστόλων, καλό είναι η αρχιερατική επιτροπή Τυρνάβου σε συνεννόηση με τον Δήμο το συντομότερο να φροντίσουν ώστε ειδικό συνεργείο να ανέβει στο καμπαναριό να επανατοποθετήσει και να στεριώσει τον σταυρό γιατί πέρα από τον κίνδυνο να ξεκολλήσει τελείως και να πέσει σε ανυποψίαστους πολίτες αποτελεί προσβολή ο σταυρός του Κυρίου στον οποίο θυσιάστηκε και σταυρώθηκε για να σώσει το ανθρώπινο γένος αντί να στέκει ορθός να γέρνει προς τα κάτω δημιουργώντας άμεσους κινδύνους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass