ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τι είπε η Κεφαλογιάννη στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 20 Νοε 2016 19:01 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Νοε 2016 19:05

«Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για μια Ελλάδα φωτεινή, δυνατή, που θα μας κάνει περήφανους» έστειλε από την Ελασσόνα η βουλευτής της Ν.Δ. – τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού – πρώην υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ελασσόνας,

που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων στελεχών και πολλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Το στέλεχος της Ν.Δ., που συνοδευόταν από τους Λαρισαίους βουλευτές κ.κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα, αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Νικ. Ευαγγέλου και τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα νέα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα, εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Δημ. Δριστέλας και τα μέλη της Οργάνωσης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ακολούθησαν χαιρετισμοί και σύντομη ομιλία της προσκεκλημένης κ. Κεφαλογιάννη, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων.

Ασκώντας δριμεία κριτική στη σημερινή κυβέρνηση, το γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. επεσήμανε, ανάμεσα στα άλλα: «Έχουμε την πιο καταστροφική κυβέρνηση, ίσως την χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε από την μεταπολίτευση και μετά, μια κυβέρνηση που παραλίγο να μας διώξει από την Ευρώπη, μια κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα «Η ελπίδα έρχεται» και μας έχει βυθίσει στη μιζέρια και στην απαισιοδοξία!».      

 

 Γιάννης Μουκίδης (ΕΛΑΣΣΟΝΑ- Γραφείο «Ε»)

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της «Ε», την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass