ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η «ΝΕΑ ΛΑΡΙΣΑ»

Νέο ρολόι στο Φρούριο

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 10:23

Δημόσια παρέμβαση για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η περιοχή του Φρουρίου κάνει η παράταξη «Νέα Λάρισα», προτείνοντας το «5ο ρολόι της Λάρισας».

Το νέο πέμπτο κατά σειρά ρολόι προτείνεται να γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στο βόρειο άκρο του άξονα της πλατείας, στο χώρο του σημερινού πάρκινγκ. Ένα ρολόι που όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της παράταξης Κ. Διαμάντος, Μ. Ξηρομερίτης και Κ. Ζιαζιά – Σουφλιά δεν έχει μονοσήμαντα το ρόλο αυτό αλλά, ως δεύτερη χρήση θα είναι και παρατηρητήριο, ενώ στη βάση του θα μπορεί να λειτουργεί ένα μικρό μουσείο ρολογιού με μακέτες των παλιών τεσσάρων ρολογιών της πόλης και «μαρτυρίες» αυτών. Πρόκειται για πρόταση της Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ σε αίτημα του τότε δημάρχου Χρ. Καφφέ για την αναβίωση και υλοποίηση του σύγχρονου ρολογιού.

Παράλληλα, έγινε αναφορά για την κατάσταση στο μαγαζί Φρούριο και τις ζημιές που έχει υποστεί.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα» στο 24ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Εκεί είχε συνάντηση με τη διευθύντρια του 24ου Δ.Σ. Λάρισας Αριστέα Φουκά παρουσία και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των κ.κ. Κομπογιαννόπουλου Θάνου προέδρου, Κοντοκώστα Αλεξάνδρα αντιπροέδρου, Γεωργάκη Φιλήμονα ταμία και των μελών Γατσούλη-Λιάπη Ελένη και Κιρτσόγλου-Λίτσιου Ειρήνη.

Όπως σημειώνεται από την παράταξη «κοινή πεποίθηση όλων είναι πως μοναδική λύση στο στεγαστικό θέμα που χρόνια αντιμετωπίζει το 24ο ΔΣ είναι η ανέγερση νέου σχολείου μέσω της άμεσης ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ. Κάτι που θα θέσει τέλος στην ταλαιπωρία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του 24ου αλλά, θα αποδώσει καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και ανάπτυξης και του άλλου σχολείου του 19ου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass