ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΖΟΝΙ ΠΡΑΠΑΣ

Παρουσίαση κατασκευής χειροποίητης κιθάρας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 11:26

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας υποδέχεται τον φημισμένο κατασκευαστή μουσικών οργάνων Τζόνι Πράπας, (Johnny Prapas) από την «Olympus Custom Guitars», αύριο ΤΕτάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του τμήματος, στην Καρδίτσα.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής του τμήματος του ΤΕΙ, Κ. Γεώργιος Μαντάνης.

Ο Τζόνι Πράπας, θα παρουσιάσει το έργο του και τις δραστηριότητές του σε όλους τους καθηγητές και τους φοιτητές του τμήματος, στους πολίτες και στο μουσικό κόσμο της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η Olympus Custom Guitars από την Πιερία αντιπροσωπεύει τη γνήσια ελληνική επιχείρηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, των ανθρώπων που αξιοποιούν μέγιστα τον πλούτο της εύφορης ελληνικής γης.

Είναι οι κιθάρες που ξεκινώντας από το βουνό του Ολύμπου, ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να συναντήσουν πολύ σπουδαίους μουσικούς που τις επιλέγουν: Richie Sambora, Orianthi, Eric Gales, Lance Lopez, Arlen Roth, Aynsley Lister, Howard Glazer, Doug Seven, Victor Wooten, Fabrizio Grossi. Χρειάζεται να κατασκευαστούν με το χέρι, μουσικά όργανα εξαιρετικής ποιότητας που να συνδυάζουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, μαζί με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η εγχώρια ξυλεία της ελιάς, της καρυδιάς, του σφενδαμιού, του πλατανιού, της λεύκας κ.α. Αρκεί μονάχα να ακολουθήσουμε τον κανόνα: 100% χειροποίητες ηλεκτρικές κιθάρες και μπάσα, φτιαγμένα από την αρχή με το μεράκι αυτών που αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass