ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στη Νίκαια

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 9:38

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου η χριστουγεννιάτικη συναυλία των συνόλων της μουσικής σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν το ακόλουθο: Χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα και «άνοιγμα» της συναυλίας από την τάξη της Προπαιδείας -Προωδειακής της κ. Σωτηρίας Μακρυγιάννη. Α΄ ΠΑΙΔΙΚΗ- ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ. Ενορχήστρωση :Μανώλης Καμπούρης και διδασκαλία -διεύθυνση Ευαγγελία Ζαπίτη

-Β΄ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (ΦΥΤΩΡΙΟ)

-Γ΄ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ. Τη χορωδία συνόδευσαν οι καθηγητές /τριες της Μουσικής Σχολής:

Νάντια Μιχαλούλη –Πιάνο, Στέλλα Τσιαρδάκα –Βιολί, Ειρήνη Τσερώνη - Φλάουτο, Μιχάλης Σαμπάνης –Κλαρινέτο και διδασκαλία-διεύθυνση - Εύη Τσιούκα

-Δ΄ ΕΦΗΒΙΚΗ -ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ. Ενορχήστρωση-Διδασκαλία -Διεύθυνση: Μανώλης Καμπούρης

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της Μουσικής Σχολής τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…η Μουσική Σχολή λειτουργεί απολύτως νόμιμα, ως πρότυπη σχολή, ο αριθμός των παιδιών έφτασε τα 283 και παρουσιάζει αυξητικές τάσεις όπως και ο αριθμός των καθηγητών που επιτελούν ένα τόσο σημαντικό έργο. Καθοριστική είναι η αρωγή της αντιδημαρχίας Πολιτισμού η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση και την προβολή του έργου της σχολής». Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δόθηκαν τα πτυχία Αρμονίας στις μαθήτριες της σχολής Α. Σταμάτη και Σ. Τερζή που φοίτησαν στην τάξη της κ. Ζ. Τόλιου το δίπλωμα φλάουτου στην Ν. Οικονόμου και το πτυχίο φλάουτου στην Α. Καραπάνου που φοίτησαν στην τάξη της κ. Ε. Τσερώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass