ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιμένει τη βοήθεια των απλών πολιτών

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 13:31

Τη στήριξη των απλών πολιτών ειδικά για τις γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, με δωρεές και προσφορές, ζητάει ο διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας κ. Παύλος Τσούμας.

Όπως τονίζει μάλιστα παρά το γεγονός πως η κρίση έχει πλήξει άμεσα όλες τις ελληνικές κοινωνίες, ελπίζει πως υπάρχει ένα μικρό περιθώριο προσφοράς για την Τρίτη Ηλικία. Την ίδια ώρα μάλιστα που η προσφορά ποιότητας και ο αγώνας όλων των εργαζομένων εκεί είναι μεγάλος.

«Προσπαθούμε και πιστεύω πως παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Όλα αυτά γίνονται με τη στήριξη των συμπολιτών που με τη συμβολή τους βοηθούν όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να υλοποιηθεί το όραμα των ευεργετών που διέθεσαν τις περιουσίες τους για τη σύσταση και τη λειτουργία του» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Τσούμας και συνεχίζει: «οι ηλικιωμένοι της Λάρισας αλλά και γενικότερα η Τρίτη Ηλικία ειδικά τώρα έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην ποιοτική φροντίδα. Εμείς εδώ στο γηροκομείο της Λάρισας, πλέον καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε μια πραγματικότητα με περισσότερους αναξιοπαθούντες και με μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα» για να συμπληρώσει ότι «Η πόλη και ειδικότερα οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες, αναγνωρίζουν το έργο και την πρόοδο του Γηροκομείου μας. Γνωρίζουμε πως το αγάπησαν, αναγνωρίζουμε πως το στήριξαν και ότι αγωνιούσαν για την επιβίωσή του. Τώρα όμως είναι που δυσκόλεψαν οι συνθήκες στις ζωές των ίδιων των πολιτών την ώρα που τους χρειάζεται περισσότερο η Τρίτη Ηλικία. Ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες είναι ευκαιρία για τους Λαρισαίους να αποδείξουν πως σκέφτονται τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου».

Ο κ. Τσούμας στάθηκε και στη σωστή διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των φιλοξενουμένων τους τονίζοντας πως αποτελεί μόνιμο στόχο του ιδρύματος.

Υπογράμμισε πως το Γηροκομείο Λάρισας, οργάνωσε και έθεσε σε λειτουργία εργαστήριο εργοθεραπείας από το καλοκαίρι του 1987. Στο εργαστήριο που ακόμη λειτουργεί έχουν κατά καιρούς εθελοντικά συμμετάσχει εκατοντάδες ηλικιωμένοι και έχουν με μεγάλη επιτυχία ανακαλύψει ταλέντα τους στη ζωγραφική, στον πηλό και σε πλείστες άλλες χειροτεχνίες.

*Προχθές στον χώρο του Γηροκομείου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση. Την προσφορά του γεύματος όπως και για την ημέρα των Χριστουγέννων έκανε η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδας Θεσσαλίας και Σποράδων, ενώ δώρα και είδη τροφίμων παρέδωσαν για ακόμα μία χρονιά τα ΣΜ Γαλαξίας από το διευθυντικό στέλεχος κ. Μαραγκό. Ο Μάκης Τοπουζλής με την ορχήστρα του διασκέδασαν τους ηλικιωμένους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass