Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΟΝΝΩΝ Γ. ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ:

Γιατί τέτοιο μένος για το Τοπικό Συμβούλιο Γόννων δήμαρχε;

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 13:16

Η απόσυρση από τη δημοτική αρχή Τεμπών της ομόφωνης απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου Γόννων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έφερε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου του Τ.Σ. Γιώργου Μπανιώρα, ο οποίος κατηγορεί τον δήμαρχο Τεμπων κ. Κων. Κολλάτο για «αδικαιολόγητο μένος εναντίον τους, τη στιγμή μάλιστα που σε αυτό μετέχει και εκπρόσωπος της παράταξής του».  

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γόννων Γιώργου Μπανιώρα: «Για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Τεμπών του κ. Κολλάτου, παρέδωσε μαθήματα ήθους, ειλικρίνειας και δημοκρατικότητας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών. Στη συζήτηση των θεμάτων υπήρχαν δύο αποφάσεις τοπικών συμβουλίων, η μία κατά πλειοψηφία και η άλλη ομόφωνη της τοπικής κοινότητας Γόννων. Κι ενώ ο δήμαρχος κ. Κολλάτος έχει δηλώσει ότι σέβεται τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, η παράταξή του ομόφωνα εγκρίνει τη μία απόφαση του τοπικού συμβουλίου που ήταν κατά πλειοψηφία (και ορθώς), παραδόξως αποσύρει τη δεύτερη απόφαση του τοπικού συμβουλίου Γόννων, που ήταν ομόφωνη. Για πολλοστή φορά η συμπεριφορά απέναντι μας κ. Κολλάτε, είναι αντιδημοκρατική. Οι αποφάσεις μας είναι καθόλα νόμιμες και ψηφίζονται ομόφωνα από τα μέλη που ανήκουν και στις τρεις παρατάξεις του δήμου. Ωστόσο από τη μεριά σας διακρίνουμε κάποιο ανεξήγητο μένος. Αστεία και η δικαιολογία που επικαλεστήκατε ότι δεν γνωρίζατε το θέμα, τη στιγμή που εσείς το εισάγατε προς συζήτηση ως κατεπείγον -εκτός ημερήσιας διάταξης- στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Τέλος μπορείτε να μας πείτε κύριε δήμαρχε πως πρέπει να είναι οι αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου Γόννων, ώστε να είναι αρεστές σε σας και την παράταξή σας;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass