ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Ανοιξε τις πύλες της η Πολυκλαδική Εκθεση

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 11:00

Με εγκαίνια άνοιξε και επισήμως χθες τις πύλες της η Πολυκλαδική Εκθεση Θεσσαλίας 2017 στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, στη Λάρισα.

Στην έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου, συμμετέχουν 90 εκθέτες από όλη την Ελλάδα με περίπτερα που αφορούν στις θεματικές ενότητες όπως το "Σαλόνι Ευρωπαϊκό Σπίτι", το "Σαλόνι Ενέργειας" και το "Σαλόνι Expolady".

Η τελετή των εγκαινίων έγινε χθες το απόγευμα και μετά τον αγιασμό, εκ μέρους της διοργάνωσης, χαιρετισμό απηύθυνε η κ. Αργύτα Κρικέλη. Σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι "οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι εκθέτες οι οποίοι παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συμμετέχουν στη διοργάνωση επιλέγοντας να βρεθούν στο προσκήνιο αντί στο παρασκήνιο. Την ώρα που η κρίση αναστέλλει κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα, επιλέγουν να κάνουν καλοστημένες παρουσίες δημιουργώντας υπεραξία εκθεσιακή".

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασ. Κόκκαλης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "η πολυκλαδική έκθεση αποτελεί μία ηχηρή απάντηση στη μιζέρια και τον πεσιμισμό που έχει κυριέψει την ελληνική αγορά στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Δίνει απάντηση σε όσους τάχα λένε πως ο Έλληνας έχει πάψει να δημιουργεί και να καινοτομεί και αναζητεί τις εύκολες λύσεις μέσα από ένα στρεβλό παραγωγικό μοντέλο.

Η παρουσία ισχυρών επιχειρήσεων, νέων επιχειρηματικών ιδεών και η παρουσίαση καινοτόμων ιδεών στον χώρο της έκθεσης όχι μόνο αντικρούουν αυτή την άποψη, αλλά πνέουν ούριο άνεμο για το καράβι που λέγεται Ελλάδα και που θαλασσοδέρνεται τα τελευταία χρόνια στα αφιλόξενα νερά μιας παγκόσμιας κρίσης.

Ας μη γελιόμαστε όμως. Τίποτε δε θα μας δοθεί αβίαστα και άκοπα. Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη για να περάσουμε τον κάβο. Όλοι εσείς, οι άνθρωποι του επιχειρείν, αλλά και η ελληνική πολιτεία, η οποία, πιστέψτε με, δίνει καθημερινά σκληρό αγώνα για να περάσει η χώρα με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες από τις συμπληγάδες των μνημονίων.

Είμαι πεπεισμένος πως το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι κοντά και θα σημάνει την οξυγόνωση της οικονομίας με ρευστότητα, ώστε μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, να σηκώσουμε και πάλι, σύντομα ψηλά το κεφάλι ως χώρα".

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός επικρότησε τη διοργάνωση σημειώνοντας ότι "σε μια περίοδο που πνίγεται η επιχειρηματικότητα, οι εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση, προσπαθούν, δεν παραδίδονται".

Για να προσθέσει ότι "στη Θεσσαλία πρέπει να βάλουμε έναν στόχο, τη διοργάνωση μια έκθεσης "made in Greece" με επιχειρήσεις που θα έχουν καινοτόμα προγράμματα, που θα παράγουν με ελληνικά χέρια γιατί το σημαντικότερο είναι να επανέλθει η παραγωγή στη χώρα μας".

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομίας Παν. Νταής, αφού ευχήθηκε την επιτυχία της διοργάνωσης και με αφορμή την πρόσφατη διοργάνωση της Agrothessaly, σημείωσε ότι "η Λάρισα μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο περιφερειακό κέντρο εκθέσεων".

Να σημειωθεί πως η Πολυκλαδική Εκθεση παραμένει ανοικτή για το κοινό, καθημερινά από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass