ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ «ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2017»

Πανηγυρίζει ο Άγιος Γεώργιος Λαρίσης

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 7:10

Σήμερα Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης (Π.Ε.Ο. και Βόλου) και θα πραγματοποιηθούν λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία «Αη-Γιωργίτικα 2017». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου το πρωί στις 7 π.μ. θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του πρωτοσυγκέλου της μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, αρχιμανδρίτη Αχιλλίου Τσούτσουρα.

Στις 12 μ. θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 2,5 χλμ. και απονομή επάθλων με τη συνδρομή του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ενοριακή Συντροφιά Αγ. Γεώργιος», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος», την «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών» και το «Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών». Οποιος επιθυμεί δηλώνει τη συμμετοχή του στην ιστοσελίδα της ενορίας: www.galilea.gr

Ακολούθως στις 6 μ.μ. θα ψαλλεί παράκληση του Αγίου και μεθέορτος εσπερινός. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της ιεράς εικόνας, η αρτοκλασία και το ύψωμα του Αγίου προεξάρχοντος εκπροσώπου της μητρόπολης, με τη συνοδεία των εθελοντών, της Φιλαρμονικής «Αγ. Γεώργιος» της Ενορίας και τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος» και της «Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τρίτη 25 Απριλίου 7 μ.μ.: Επίδειξη με θέμα «Φτιάξε ρούχα μόνος σου» από τη σχεδιάστρια - μοντελίστ κ. Σεβαστή Νικολούλη.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Ο Ρόλος της διατροφής στη λιθίαση του ουροποιητικού», με ομιλητή τον κ. Αναστάσιο Καρατζά, επίκουρο καθηγητή Ουρολογίας και Παιδοουρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μέσον εξυπηρέτησης των πιστών: Αστική συγκοινωνία Νο 2, Στάση «Άγιος Γεώργιος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass