ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΡΕΥΜΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣΛ ΣΗΜΕΡΑ

Παραγωγικές επιχειρήσεις και ανασυγκρότηση της χώρας

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 8:30

Η πρωτοβουλία πολιτών «Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση» (ΡΕΥΜΑ) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων στην ανασυγκρότηση της χώρας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου) και θα ξεκινήσει στις 18.30 με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΔΣ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ - πρόεδρος της πρωτοβουλίας «ΡΕΥΜΑ» Αθανάσιος Σκορδάς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτριος Κατσαρός.

Θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις: Στις 19.20 «Η ώρα του Made in Greece^^t η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι εθνική υπόθεση και πώς θα την πετύχουμε». Γεώργιος Μπάλτας, καθηγητής τμ. Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αντιπρόεδρος ΡΕΥΜΑτος.

Στις 19.30: «Τραπεζικό Σύστημα και νέο παραγωγικό πρότυπο». Αναστάσιος Λάππας, πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Στις 19.40: «Τι περιμένουν από την Πολιτεία και την Κοινωνία οι Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις» Μανώλης Αγγελάκας, γενικός δ/ντης ΛΑΜΠΟΚΕΜ ΑΕ, γενικός γραμματέας ΡΕΥΜΑτος.

Στις 19.50: «Η Διαμεσολάβηση ως μέσο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας». Τρύφων Τσάτσαρος, Α' αντιπρόεδρος ΔΣΛ, Δ/ντης Κατάρτισης Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση με το κοινό. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της «Ε» Γεώργιος Ρούστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass