ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πλήθος πιστών στα «Αη - Γιωργίτικα 2017»

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 10:20

Με λατρευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με την ονομασία «Αη-Γιωργίτικα 2017», κορυφώθηκε χθες ο εορτασμός, του μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο ιερό ναό στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου Λάρισας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες το πρωί με πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Λάρισας, αρχιμανδρίτη Αχιλλίου Τσούτσουρα.

Για να ακολουθήσει φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 2,5 χλμ. με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της συνοικίας και τη συνδρομή του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ενοριακή Συντροφιά Αγ. Γεώργιος», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος», της «Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών» και του «Σώματος Εθελοντών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών». Με τον εφημέριο του ναού π. Νικηφόρο να τους ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους.

Χθες το απόγευμα τελέσθηκε παράκληση του Αγίου και μεθεόρτιος εσπερινός ενώ ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας, η αρτοκλασία και το ύψωμα του Αγίου, με τη συνοδεία των εθελοντών, της Φιλαρμονικής «Αγ. Γεώργιος» της Ενορίας και τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος» και της «Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αύριο Τρίτη 25 Απριλίου στις 7 μ.μ. θα γίνει επίδειξη με θέμα «Φτιάξε ρούχα μόνος σου» από τη σχεδιάστρια - μοντελίστ Σεβαστή Νικολούλη. Την Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Ο ρόλος της διατροφής στη λιθίαση του ουροποιητικού», με ομιλητή τον επίκουρο καθηγητή Ουρολογίας και Παιδοουρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αναστάσιο Καρατζά.

ΕΠΑΙΝΟΙ

Να σημειωθεί τέλος ότι με αφορμή τον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, μετάλλια και έπαθλα απονεμήθηκαν στους εξής, τρεις διακριθέντες ανά κατηγορία: Στους άνδρες: Χρ. Νάρης, Αλ. Πανταζής, Γ. Παπανδρεόπουλος. Στις γυναίκες: Φανή Τσαγκούλη, Φωτεινή Σούρλα, Ευαγγελία Μπαλογιάννη. Στους μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων: Βασ. Κουτσούκης, Δημ. Καρακαξάς, Απ. Αναγνωστόπουλος. Στους μαθητές Δημοτικών: Παν. Πέππας, Δημ. Γκέκας, Γ. Παπακώστας. Τέλος στην κατηγορία ΑμεΑ, έπαθλο έλαβε ο Ηλ. Γεωργούλης ενώ έπαινο έλαβαν και οι 345 συμμετέχοντες. Τα έπαθλα απένειμαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος» και εκ μέρους των χορηγών οι, Δημ. Γουργιώτης, Χρύσα Σταβάρα και Μαν. Βουμπάρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass