ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 11:40

Ελεύθεροι, με εισαγγελική εντολή, αφέθηκαν προχθές βράδυ οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στον ποδοσφαιρικό αγώνα των ομάδων Λάρισα 2012 και της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την Α΄ κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας».

Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας, ενώ από τη συμπλοκή, τραυματίσθηκαν τρεις φίλαθλοι των δύο ομάδων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Μετά την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, οι τρεις τραυματίες οδηγήθηκαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου οι δύο συνελήφθησαν. Για να αφεθούν τελικά ελεύθεροι, το ίδιο βράδυ, καθώς με την ολοκλήρωση της δικογραφίας θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Λίγο πριν τις 7 προχθές το απόγευμα και στο 68ο λεπτό του αγώνα, αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τους φιλοξενούμενους, κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., δύο φίλαθλοι των δύο ομάδων συνεπλάκησαν ενώ τα επεισόδια γενικεύθηκαν στη συνέχεια με τη συμμετοχή και άλλων φιλάθλων.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθούν στην ωμοπλάτη ένας 22χρονος φίλαθλος της μιας ομάδας και στο κεφάλι και στο σώμα, δύο αδέλφια - Αλβανοί υπήκοοι ηλικίας 49 και 46 ετών, φίλαθλοι της άλλης ομάδας.

Έτσι ο αγώνας, που παρακολουθούσαν περίπου 80 φίλαθλοι και των δυο ομάδων, διεκόπη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου επίσης η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για προληπτικούς λόγους.

Μετά την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και οι τρεις τραυματίες πήραν εξιτήριο. Ο 22χρονος και ο 49χρονος οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου και συνελήφθησαν. Ο 22χρονος με τις κατηγορίες, περί αθλητικής βίας και για εξύβριση και ο 49χρονος με τις κατηγορίες, περί αθλητικής βίας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι δύο συλληφθέντες, με εισαγγελική εντολή, αφέθηκαν ελεύθεροι το ίδιο βράδυ ενώ με την ολοκλήρωση της δικογραφίας, θα ορισθεί η δίκη.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο Α' Αστυνομικό Τμήμα είχαν μεταβεί και οι διαιτητές του αγώνα, προκειμένου να συντάξουν και κλείσουν το φύλλο αγώνα.

ΕΛ.ΑΣ.

Για το ίδιο θέμα τέλος από την Αστυνομία ανακοινώθηκε χθες ότι «κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας που διεξήχθη στις 14-04-2017 το απόγευμα στη Λάρισα, σημειώθηκαν επεισόδια εκτός της περιμετρικής περίφραξης του αγωνιστικού χώρου μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά, με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο, στην αριστερή ωμοπλάτη 22χρονος ημεδαπός και με άγνωστα αντικείμενα, στο σώμα και στο κεφάλι, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46 και 49 ετών. Ο προαναφερόμενος ημεδαπός καθώς και ο 49χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass