ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΡ:

Αναγκαίο ένα κόμμα κομμουνιστικής απελευθέρωσης

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 20:10

Η ανάγκη δημιουργίας ενός κόμματος κομμουνιστικής απελευθέρωσης ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης σε εκδήλωση που διοργάνωσαν προχθές στο θέατρο ΟΥΗΛ οι οργανώσεις Λάρισας του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νεολαίας ΚΑ.

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν το μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Άγγελος Χάγιος. Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε αναφορά στη δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα με την «καταιγίδα» των μέτρων που ψηφίζονται αλλά και στην κατεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέναντι στις μάχες που έχει μπροστά του ο λαός. Η ομιλία του κ. Χάγιου περιστράφηκε κυρίως γύρω από την ανάγκη συγκρότησης ενός νέου προγράμματος και κόμματος κομμουνιστικής απελευθέρωσης που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα χαρακτηριστικά του καπιταλισμού σήμερα, τη σύγχρονη αντίληψη για τον κομμουνισμό και τους τρόπους υπέρβασης της θετικής αλλά και αρνητικής εμπειρίας από τα προηγούμενα κομμουνιστικά εγχειρήματα.

 Όπως τόνισε ο ομιλητής «η αρχή του εγχειρήματος θα γίνει μέσα από ένα τμήμα εργαζομένων και νέων που θα συμβάλουν στην υπέρβαση του παλιού κομμουνιστικού κινήματος που θα δώσουν μια συνολική εναλλακτική πρόταση, αλλά και στη δημιουργία επιτροπών που θα διαμορφώσουν τις βάσεις των μετέπειτα δράσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass