Το «αντίο» του Γεωργίου-Ελευθερίου Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 20:14

Συνταξιοδοτείται και αποχωρεί από την Υπηρεσία ο κ. Γεώργιος-Ελευθέριος Παπαγεωργίου, πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.


Προς τιμήν του διοργανώθηκε μία μικρή τελετή στην οποία τον αποχαιρετιστήριο λόγο εκφώνησε η πρόεδρος-προϊσταμένη του Δικαστηρίου κ. Κωνσταντινιά Μαργαρίτη και εκ μέρους των δικαστών ο κ. Παύλος Παπαμόσχου, εφέτης Δ.Δ.
«Ο κ.Παπαγεωργίου επί 36 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη διοικητική δικαιοσύνη, μέσα από τους βαθμούς του Πρωτοδίκη, Προέδρου Πρωτοδικών, Εφέτη και Προέδρου Εφετών πάντα ευσυνείδητα και με σκληρή δουλειά. Είναι ξεχωριστός συνάδελφος. Τα βασικά χαρακτηριστικά του όμως ήταν και η λεπτομερής έρευνα των υποθέσεων, η συναδελφική αλληλεγγύη και η επιείκεια προς όλους, συναδέλφους, διαδίκους και δικηγόρους» τόνισε μεταξύ άλλων η προϊσταμένη του δικαστηρίου.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Γεώργιος-Ελευθέριος Παπαγεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους συναδέλφους και τη γραμματεία για την άψογη συνεργασία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης του απονεμήθηκαν αναμνηστικά-αποχαιρετιστήρια δώρα.
«Πέρασα από πολλά δικαστήρια με όλες τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές τους. Βίωσα ευχάριστες και στενάχωρες στιγμές. Συνεργάστηκα με καλούς συναδέλφους που με τίμησαν και τους τίμησα. Όμως χαίρομαι ιδιαίτερα που η αποχώρησή μου γίνεται από αυτό το Δικαστήριο, με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν για την άσκηση του δικαιοδοτικού μας έργου. Η καλή συνεργασία που είχαμε με την προϊσταμένη, με τους δικαστές του Τμήματος που έτυχε να συνεργαστώ καθώς και με όλο το προσωπικό της Γραμματείας του Δικαστηρίου και τον δικηγορικό κόσμο της Θεσσαλίας, απετέλεσαν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο στις εργασιακές αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια, ότι η ιδιαίτερη συγκινησιακή αυτή στιγμή έχει και κάποια θλίψη, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Ότι τις χαρούμενες στιγμές ο καθένας μας δεν τις έχει ζήσει ακόμα. Ότι η χαρά είναι ό,τι έρχεται και ό,τι αναχωρεί πάλι χαρά είναι» είπε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass