ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΚΑΝΑ

Γιορτή με παραμύθι και μουσική

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 19:14

Τη ζωή μέσα από το παραμύθι και το παιχνίδι, μέσα από τα παιδικά μάτια, παρουσίασαν χθες το απόγευμα τα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο της γιορτής λήξης του. Στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με εικαστικές δράσεις, χορό και μουσική.


«Η πόλη θα πρέπει να διαθέτει ένα δίκτυο δομών και φορέων για τη στήριξη των οικογενειών», ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι στόχος είναι «κοινωνική πολιτική μέσα από τον πολιτισμό, λαμπρό παράδειγμα αποτελεί σε αυτό το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ». Το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, υλοποιώντας δράσεις πρωτογενούς πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.
Το αίτημα προς το Υπουργείο Υγείας επανέλαβε η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας Λίτσα Λιακούλη, «να υιοθετηθεί η δράση από τον γενικό πληθυσμό της χώρας με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας ως καινοτόμο πρόγραμμα. Ο χώρος της ψυχικής υγείας πρέπει να κάνει αυτό το άλμα στην πρόληψη».
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Εργαστήρι Ζωής και θα συνεχίζει αυτήν την προσπάθεια», ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Δημήτρης Δεληγιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.
Το πρόγραμμα της γιορτής παρουσίασαν η Δήμητρα Μπουνίτση και ο Ανδρέας Αλμπάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass