ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

Δεν κλείνει το γυμνασιακό παράρτημα Καρυάς

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2017 15:15

Με τη διευθύντρια του υπουργού Παιδείας Νίκη Μουτζούρογλου συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Κατά τη συνάντηση το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η αναστολή λειτουργίας του γυμνασιακού παραρτήματος Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας, που είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και στις οικογένειες των μαθητών της κοινότητας. Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε «την αναγκαιότητα λειτουργίας του γυμνασιακού παραρτήματος λόγω της ιδιαιτερότητας της ορεινής περιοχής και της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από το κοντινότερο γυμνάσιο Καλλιθέας καθώς και τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες τη χειμερινή περίοδο που δυσκολεύουν τη μετακίνηση των μαθητών».
Η διευθύντρια του υπουργού διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο πως «το Υπουργείο έχει ήδη αναστείλει το κλείσιμο του παραρτήματος και ότι ενέκρινε κατ’ εξαίρεση τη λειτουργία του για το σχολικό έτος 2017-2018, τονίζοντας παράλληλα ότι επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας είναι το γυμνασιακό παράρτημα Καρυάς να λειτουργήσει τα επόμενα χρόνια ως ανεξάρτητη σχολική μονάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass