ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

«Νέκρωσαν» χθες περιοχές της Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2017 22:25

«Νέκρωσε» χθες από πολύωρη διακοπή ρεύματος μια μεγάλη περιοχή της Λάρισας, από βλάβη που σημειώθηκε σε υπόγειο δίκτυο κεντρικής γραμμής παροχής ρεύματος μέσης τάσης της ΔΕΗ.

Σε σπίτια και επιχειρήσεις, στην περιοχή του ΑΤΑ και του Αγίου Γεωργίου, διακόπηκε η παροχή ρεύματος από τις πρωινές ώρες, μέχρι και το μεσημέρι, όταν εξελίσσονταν οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης από συνεργεία της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη έγινε γρήγορα αντιληπτή από τη ΔΕΗ και κινητοποιήθηκε ένας μεγάλος μηχανισμός εντοπισμού της και αποκατάστασής της, από ομάδες πολυμελών συνεργείων.

Η πολύωρη αναμονή, μέχρι την επαναφορά της ομαλής ροής του ηλεκτρικού ρεύματος, οφειλόταν στη δυσκολία πρόσβασης των συνεργείων της δημόσιας επιχείρησης στο σημείο της βλάβης, καθώς έπρεπε να σκάψουν στο υπόγειο δίκτυο, όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα, ώστε να προχωρήσουν ακολούθως σε περαιτέρω εργασίες αποκατάστασής του.

Οι ομαλοί ρυθμοί στις περιοχές όπου διακόπηκε το ρεύμα επανήλθαν αργά το μεσημέρι, ενώ μέχρι τότε είχαν σταματήσει οι δραστηριότητες στις επιχειρήσεις, επιφέροντας μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass