ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 110 Π.Μ. ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΧΟΡΤΗΣ

«Στόχος μας μια Μονάδα πρότυπη, σύγχρονη και άκρως επιχειρησιακή»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:57

«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας Μονάδας πρότυπης, σύγχρονης και άκρως επιχειρησιακής», τόνισε ο σμήναρχος Απόστολος Χόρτης αναλαμβάνοντας νέος διοικητής στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο κ. Χόρτης ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα, σε τελετή παράδοσης – παραλαβής που έγινε χθες το πρωί στην 110 Π.Μ. παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας αντιπτεράρχου Γιώργου Μπλιούμη, από τον παραδίδοντα διοικητή της Πτέρυγας σμήναρχο Κωνσταντίνο Καραμεσίνη μετά από απόφαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η τελετή ξεκίνησε με δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιος.

Με τον απερχόμενο διοικητή Κωνσταντίνο Καραμεσίνη να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «κλείνει σήμερα ένας σημαντικός κύκλος παραδίδοντας τη διοίκηση της Μονάδας. Η θέση μου στη διοίκηση της 110 Π.Μ. ήταν ένα ταξίδι που το κάναμε όλοι μαζί που μοιραζόμασταν την ίδια αγάπη για το όμορφο, το ωραίο και το αληθινό. Η υψηλή διαθεσιμότητα όλων των μέσων, οι μηδενικοί δείκτες ατυχημάτων, τα θετικά σχόλια που αποκόμισε η Μονάδα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, υποδηλώνουν ότι όλοι μαζί πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Παραδίδω μια Μονάδα αξιόπιστη, με υψηλό ηθικό έτοιμη να αναλάβει και να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση».

Ο κ. Χόρτης επίσης κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής τόνισε ότι «πιστεύω στην οργάνωση και στις καινοτόμες ιδέες από όπου και αν προέρχονται με σκοπό τη μεγιστοποίηση της προσωπικής μας προσπάθειας και την αποφυγή άσκοπων εργατοωρών. Θα είμαι αρωγός και θα προωθήσω κάθε ιδέα που θα προάγει τη λειτουργία της Μονάδας και της Πολεμικής Αεροπορίας. Πιστεύω στον όρο ατομικός επαγγελματισμός ως το βασικότερο στοιχείο της επιτυχίας. Στοιχείο που εμπεριέχει τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να μας διέπουν ως στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας. Όπως αυτογνωσία, ευθύνη, ειλικρίνεια, αυτοκριτική, σεβασμό στους θεσμούς και υπακοή στις διαταγές, πειθαρχία, διάκριση καταστάσεων και συναδελφικότητα». Για να προσθέσει ότι «υπόσχομαι να καταβάλω τη μέγιστη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, σε κάθε πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της 110 Π.Μ. στόχος μας να κάνουμε τη μονάδα μια πρότυπη, σύγχρονη και άκρως επιχειρησιακή και ταυτόχρονα την πλέον αξιοζήλευτη μονάδα της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Χωρίς συμβιβασμό στην ασφάλεια στην εργασία και με μηδενική ανοχή σε απώλεια έμψυχου ή άψυχου υλικού. Με σύνθημα ότι “ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε ο νέος διοικητής.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικών ενώ στο πλαίσιο της δεξίωσης που ακολούθησε, ο Αρχηγός ΤΑ εξήρε το έργο του παραδίδοντα και του παραλαμβάνοντα διοικητή.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Ζαούτσος εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Λαρισαίων, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Κοτσιάφτης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γιώργος Αγάκος, ο διοικητής της ΠΥ Λάρισας Γιάννης Ράπτης, ο διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου της 1ης Στρατιάς Ανδρέας Μπλιούμης, ο πρώην Α/ΓΕΑ Βασίλης Κλόκοζας, διοικητές μονάδων, πρώην διοικητές της 110 Π.Μ, εκπρόσωποι αποστράτων, φορέων και στρατιωτικό προσωπικό.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass