ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΧΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σεβ. Ιγνάτιος: «Να ζείτε ως η Μάρθα και η Μαρία»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 20:43

Την κατασκήνωση της χριστιανικής αδελφότητος της ΓΕΧΑ Λαρίσης επισκέφθηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.


Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην όμορφη περιοχή της Σκοτίνας, στη γειτονική Πιερία και λειτουργούν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες φιλοξενώντας αγόρια και κορίτσια από τη Μητρόπολη. Αυτή την περίοδο, κορίτσια Λυκείου, με αρχηγό τη δ. Νεκταρία Βασιλείου, τις ομαδάρχισσες και τα εθελοντικά στελέχη καλωσόρισαν τον Ποιμενάρχη μπροστά στον ιερό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα. Η δ. Ευμορφία Ζησοπούλου, γενική υπεύθυνος των κατασκηνωτικών περιόδων των κοριτσιών, προσφώνησε τον σεβασμιότατο, τον ευχαρίστησε για την ευλογητή του παρουσία και παρουσίασε το σύνθημα της κατασκήνωσης: «Ο Άγιος, αγιασθήτω έτι…».
Στη συνέχεια, ο σεβασμιότατος μίλησε καρδιακά στα κορίτσια για «την ιδιαίτερη αξία της κατασκηνωτικής ζωής» και τόνισε από την μία πλευρά «τη σημασία της προσευχής φέρνοντας ως παράδειγμα την προσευχή της Προφήτιδος Άννης» και από την άλλη τις παρεκάλεσε «να ζούνε ως η Μάρθα και η Μαρία κηρύττοντας τον λόγο της αληθείας».
Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τραγούδια, ενώ στο τέλος ο ιεροκήρυκας της Μητρόπολης και υπεύθυνος της ΓΕΧΑ Λαρίσης π. Κύριλλος Ιατρός, συμπαραστατούμενος από τον πρόεδρο του Μ. Βασιλείου κ. Ιωάννη Τσολάκη και τον πρόεδρο της ΓΕΧΑ κ. Δημήτριο Οικονόμου, εξ ονόματος όλων, ευχαρίστησε «τον Ποιμενάρχη μας για την εν γένει ευλογία και παρουσία του κοντά στην ιεραποστολική αδελφότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass