ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Εντοπίστηκαν ύποπτα αντικείμενα από κολυμβητές στη Σωτηρίτσα

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 22:04

Δύο ύποπτα αντικείμενα, πιθανότατα βλήματα από όλμο, εντοπίστηκαν προχθές Τρίτη από λουόμενους στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας.

Σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή ειδικοί υποβρύχιων καταστροφών από τον Πειραιά, έτσι ώστε να αξιολογήσουν την κατάσταση και να εκτιμήσουν αν θα πραγματοποιηθεί εξουδετέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες τα βλήματα εντοπίστηκαν από κολυμβητές σε κοντινή απόσταση από την ακτή. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Αγιοκάμπου. Λιμενικοί βρέθηκαν στην περιοχή και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως είναι η τοποθέτηση σημαδούρας. Με συχνές περιπολίες στην περιοχή αποτρέπουν τους κολυμβητές να βρίσκονται κοντά στο σημείο, μέχρι να ελεγχθεί ο χώρος από τη Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών. Την ίδια ώρα όμως οι λουόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς στην περιοχή κολυμπούν καθημερινά πολλά μικρά παιδιά.

Σε περίπτωση που οι ειδικοί κρίνουν ότι πρέπει να προχωρήσουν σε εξουδετέρωση με ελεγχόμενη έκρηξη, τότε αυτό αναμένεται να γίνει με το πρώτο φως της αυριανής ημέρας, διευκρινίζουν από τον Λιμενικό Σταθμό Αγιοκάμπου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο σχεδόν, τον Ιούνιο του 2016 είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση εξουδετέρωσης νάρκης στη θαλάσσια περιοχή των Μεσαγγάλων. Η νάρκη είχε εντοπιστεί σε βάθος περίπου 15 μέτρων και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την παραλία. Η περιοχή είχε εκκενωθεί και η επιχείρηση εξουδετέρωσης στέφθηκε με επιτυχία.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass