ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΑΛΑΝΗ

Καθαρίζονται παράνομες χωματερές

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 22:07

Συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων εργάζονται εντατικά για να μαζέψουν τα σκουπίδια από παράνομες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί σε όλο το μήκος του αναχώματος του Πηνειού, πίσω από τις κοινότητες Φαλάνης και Γιάννουλης.

Ο φωτογραφικός φακός της «Ε» είδε τους σωρούς σκουπιδιών σε διάφορα σημεία της περιοχής, και το σχετικό ρεπορτάζ επισήμανε την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εκεί, από ασυνείδητους που απορρίπτουν κάθε είδους σκουπίδια. Όπως επισημαίνει δε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαλάνης κ. Μενέλαος Καρυώτης, ήδη από το 2011 στην περιοχή, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ρύπανσης των αρδευτικών καναλιών, έχει παραχωρηθεί συγκεκριμένο σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να απορρίπτουν μπάζα, που προέρχονται από οικοδομικές εργασίες. Μάλιστα, το σημείο αυτό καθαρίζεται μία φορά την εβδομάδα από υπαλλήλους του Δήμου Λαρισαίων. «Επειδή είχε παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο στην περιοχή, αποφασίστηκε να δοθεί ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα γινόταν η απόρριψη των μπάζων, προκειμένου να έχουμε την κατάσταση υπό τον έλεγχό μας» σημειώνει ο κ. Καρυώτης. Ωστόσο, όπως φαίνεται, αυτό το μέτρο δεν λειτούργησε, αφού οι πολίτες αντί να χρησιμοποιούν το οριοθετημένο σημείο για αυτή τη χρήση σημείο, συνεχίζουν να πετούν τα σκουπίδια τους ανεξέλεγκτα, όπου επιθυμούν, ρυπαίνοντας το περιβάλλον.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass