ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΤΑ

Κόβουν επικίνδυνα πεύκα

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2017 19:47

Ξεκίνησε από χθες η κοπή πεύκων που βρίσκονται στο εσωτερικό της περίφραξης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).

Η κοπή των εντυπωσιακών σε ύψος πεύκων, κρίθηκε επιβεβλημένη από τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο του Πρασίνου όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας, μετά και τη διαπίστωση ότι πρόκειται για επικίνδυνα δέντρα ενώ από το ΑΤΑ, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία για τη φύτευση άλλων δέντρων.
Η πτώση, πριν από καιρό, ενός μεγάλου πεύκου από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας στο πεζοδρόμιο της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου, αποτέλεσε την αιτία να κινηθούν οι διαδικασίες ελέγχου της κατάστασης περίπου 20 πεύκων που βρίσκονται κατά μήκος της περίφραξης, τόσο επί της Ηρ. Πολυτεχνείου όσο και επί της οδού Αγιάς.
Μετά από έλεγχο της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων τα δέντρα χαρακτηρίσθηκαν επικίνδυνα και έτσι, για λόγους ασφαλείας, κινήθηκε η διαδικασία καθώς θεωρήθηκε επιβεβλημένη η κοπή τους.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη απόφαση είχε λάβει πρόσφατα επίσης και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, με αποτέλεσμα να κοπούν επικίνδυνα πεύκα επί του πεζοδρομίου της Αγιάς καθώς πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο που χρησιμοποιούν επίσης παιδιά που φοιτούν σε γειτονικό σχολικό συγκρότημα.
Να διευκρινισθεί ότι από το ΑΤΑ και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων βρίσκεται ήδη η εξέλιξη η διαδικασία φύτευσης περισσότερων δέντρων έτσι ώστε ο χώρος να παραμείνει εστία πρασίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass