ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Συγκέντρωση σχολικών ειδών

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 22:58

Σχολικά είδη, για παιδιά οικονομικά αδυνάτων οικογενειών, συγκεντρώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στη Λάρισα, αλλά και σε όλη τη χώρα.


Πρόκειται για μια εκστρατεία που οργανώνει με σκοπό να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα ώστε να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!
Όπως ανακοινώθηκε: «Σε λίγες ημέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές των σχολείων και από τις οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες όμως είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.695 μαθητών, χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!
Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!
Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν πανελλαδικά, αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας».  
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται και μπορούν να προσφέρουν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν είναι: Σχολικές τσάντες δημοτικού - γυμνασίου -λυκείου, Τετράδια 3-4 θεμάτων, Τετράδια (μπλε και χρωματιστά), Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)Τέμπερες – Κηρομπογιές, Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, Μαρκαδόροι - Ξυλομπογιές, Μολύβια, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Διορθωτικά, Πινέλα, Κασετίνες, Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα, Φάκελοι με λάστιχο, Χαρτί Α4, Διαφάνειες, Κόλλες (στικ και υγρές), Πλαστελίνες, Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων , Ψαλιδάκια, Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)
ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ
Η συγκέντρωση σχολικών ειδών, για όλη τη Θεσσαλία, πραγματοποιείται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας, που βρίσκεται στη Λάρισα, στην οδό Αγιάς 97, τηλ: 2410 560900, 2410 555422 - E-mail: socialservicesthessalia @hamogelo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass