ΣΤΙΣ 15-16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Στη Λάρισα το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

*Με Γιώργο Μαργαρίτη και «Imam Baildi» στο πρόγραμμα

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 18:12

Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλία θα κορυφωθούν στη Λάρισα κατά το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου στην κοίτη Πηνειού όπου θα συμμετέχουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, οι «Imam Baildi» και τοπικά σχήματα καλλιτεχνών.

Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, παρουσιάσεις συλλογικών εργασιών, αθλητικές δραστηριότητες κ.ά. Η πολιτική συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο 16/9 με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ αναφέρει επίσης: «Το ταξίδι του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισε τον κόσμο "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"» έχει κάνει ήδη αρκετές στάσεις στη Θεσσαλία με πετυχημένες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που φέρνουν σε επαφή τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ με εκατοντάδες νέους εργαζόμενους, μαθητές, σπουδαστές. Σε όλες τις εκδηλώσεις αρκετοί νέοι και νέες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ, συμμετείχαν, γλέντησαν, συζήτησαν, αναδεικνύοντας τη δίψα που υπάρχει, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι για την πρώτη εργατική εξουσία που άνοιξε το δρόμο για την κοινωνική απελευθέρωση». Η προφεστιβαλική δραστηριότητα συνεχίζεται με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

* 25/8 στην Αργαλαστή Νοτίου Πηλίου με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

* 26/8 Στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας με πολιτική ομιλία και γλέντι.

* 1/9 Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ελασσόνα.

* 3/9 στον Αλμυρό Μαγνησίας με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.

* 6/9 στον Τύρναβο.

* 7/9 στις Εστίες του ΤΕΙ Λάρισας.

Τα κεντρικά Φεστιβάλ των θεσσαλικών πόλεων θα πραγματοποιηθούν:

Στα Τρίκαλα 1/9, Μύλος Ματσόπουλου με μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Στην Καρδίτσα 9/9, στο 1ο Λύκειο, απέναντι από το Παυσίλυπο, με θεατρικό για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία, συναυλία με τους «Μinorface» και λαϊκό γλέντι.

Στον Βόλο 15-16/9, στο πάρκο Ρ. Φεραίου στο δημαρχείο, με ομιλία από τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα, μαθητικά συγκροτήματα, λαϊκά γλέντια και άλλα αφιερώματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass