ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ:

Ανάκαμψη μέσω πρωτογενούς παραγωγής

* Εγκαινίασε τα γραφεία των ΑΝΕΛ - Η Ν.Δ. «αδωνοποιείται»…υποστήριξης στη ΔΕΘ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 22:06

«Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα», υπογράμμισε, ανάμεσα στα άλλα, χθες το βράδυ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, εγκαινιάζοντας τα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. που έφθασε στην Ελασσόνα, προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, έτυχε θερμής υποδοχής από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, στελέχη και φίλους του κόμματος.


Στην τελετή των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και έδωσαν το «παρών» αυτοδιοικητικοί, φορείς της περιοχής και φίλοι του κόμματος.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης υπογράμμισε, χαρακτηριστικά:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γεννήθηκαν μέσα από την κρίση και θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Είμαστε το αναγκαίο καλό».
«Σταχυολογώντας» από τα όσα «κατέθεσε» ο Πάνος Καμμένος, αφού υπενθύμισε τον άρρηκτο δεσμό με την Ορθοδοξία:
«Δυνατό μήνυμα από την Ελασσόνα πως υπάρχει ελπίδα. Η λύση υπάρχει ξεκινώντας από την πρωτογενή παραγωγή. Σας υποσχόμαστε ότι τις αρχές μας δεν θα τις προδώσουμε ποτέ. Μπορεί λάθη να κάναμε. Θα παραμείνουμε συνεπείς. Ακούτε γύρω γύρω σειρήνες. Όλοι οι απατεώνες, οι «νταβατζήδες», που έλεγε ο Κ. Καραμανλής, ήρθε η ώρα να πληρώσουν. Σήμερα βγήκε η ποινική δίωξη για τον Ψυχάρη. Θα χτυπήσουμε τη μήτρα του κακού και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στη χώρα μας».
Μετά την τελετή των εγκαινίων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Ι. Μητρόπολη Ελασσώνος και είχε 50’ εγκάρδια συνομιλία με τον «οικοδεσπότη» μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, που του δώρισε αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Ολυμπιώτισσας και εκδόσεις της Μητρόπολης.  
ΣΤΗ ΔΕΘ
Νωρίτερα το μεσημέρι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του κόμματός του στη ΔΕΘ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για «πολιτική φασιστοποίησης» ενώ σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αδωνοποιείται» και στελέχη του συμπεριφέρονται ως «ατζέντηδες επιχειρηματιών».
Σε ερώτηση για τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιός» που του αποδίδουν κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται από την ίδρυσή τους στο πατριωτικό κέντρο και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία. «Νομίζω ότι φασιστικό είναι να προσπαθούν να οδηγήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στον χώρο της ακροδεξιάς. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται από την ίδρυσή τους στον χώρο του πατριωτικού κέντρου, που προήλθε από στελέχη της Ν.Δ. τα οποία ακολουθούσαν τη γραμμή του Κώστα Καραμανλή, που δεν συνεργάζεται με τα άκρα. Της Ν.Δ που δεν μπορούσε να έχει στις τάξεις της τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη και τον κ. Γεωργιάδη. Από αυτή τη Ν.Δ προέκυψαν τα στελέχη των ΑΝΕΛ και από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Χωράνε όλοι αυτοί που δεν συνεργάζονται με τα άκρα και δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με τα άκρα. Δεν είμαστε εκπρόσωποι εταιριών για να περιφερόμαστε ανά γραφείο δημοσίων σχέσεων και να εκπροσωπούμε συγκεκριμένα συμφέροντα. Συγκρουστήκαμε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή».
Για τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη της Ν.Δ. σχολίασε πως «όταν τα τσίρκο δεν δουλεύουν καλά, βάζουν τους κλόουν να βωμολοχούν» και συνέχισε: «Λυπάμαι πολύ για ανακοινώσεις της Ν.Δ. οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αντί οι ακροδεξιοί που έβαλε ο κ. Σαμαράς στη Ν.Δ. να προσαρμοστούν στη Ν.Δ. αρχίζουν και προσαρμόζονται οι νεοδημοκράτες στους ακραίους». Μίλησε ακόμα για περιπτώσεις «ακραίας σύμπτωσης με επιχειρηματικά συμφέροντα» και σημείωσε: «Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν γίνει ατζέντηδες επιχειρηματιών. Αυτά δεν συνέβαιναν ποτέ στη Νέα Δημοκρατία. Εχει αδωνοποιηθεί και γι’ αυτό έχει απομονωθεί». Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι δεν είχε επικοινωνία με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Τραγάκη, ούτε με τον γιο του Παναγιώτη και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να μετατραπούν σε «αποθήκη αστέγων επαγγελματιών της πολιτικής».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι συμφωνεί με τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό της Ν.Δ., αλλά ο ίδιος θα μπορούσε να συνεργαστεί με την «πραγματική σοσιαλδημοκρατία».
Για τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είπε ότι είναι πολιτικά ξεκάθαρη, έντιμη και οι διαφωνίες τους διατυπώνονται δημοσίως. «Άριστη» χαρακτήρισε και τη συνεργασία του με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Βίτσα, διαψεύδοντας δημοσιεύματα περί του αντιθέτου.
Για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική ο κ. Καμμένος είπε να γίνει υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα καταστραφεί το Βόρειο Αιγαίο. Παρατήρησε, μάλιστα, πως οι υποψήφιοι βουλευτές από τη Χαλκιδική, του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που είχε ιδρύσει η Ντόρα Μπακογιάννη, είχαν ταχθεί κατά της επένδυσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass