ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκτός Ε.Ε.Σ. ο Γ. Ραΐλης

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 16:29

Την παραίτησή του υπέβαλε το μέλος της Περιφερειακής Διοίκησης Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού Γιώργος Ραΐλης.

Ο κ. Ραΐλης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας και μέσω επιστολής του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας και κοινοποιώντας την στο γραφείο του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου κ. Αυγερινού.
Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Ραΐλης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σε συνέχεια των τοποθετήσεών μου στα Διοικητικά Συμβούλια, επιτρέψτε μου να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτησή μου, καθώς οι συνεχείς - εκ πεποιθήσεως -αντιθέσεις μου προς κάποιες από τις κατευθύνσεις που ορίζει η κεντρική διοίκηση, δεν θα ήθελα να αποτελέσουν εμπόδιο στο έργο σας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η παραίτησή μου δεν σχετίζεται, ούτε είναι έκφραση δυσφορίας προς εσάς, ούτε προς κάποιο άλλο μέλος του ΔΣ του περιφερειακού τμήματος».
Ο Γιώργος Ραΐλης κλείνει την επιστολή του παραθέτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.
«Υπήρχε επιτελείο σε ετοιμότητα»

Η διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λάρισας θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη μη συμμετοχή των Λαρισαίων Εθελοντών Σαμαρειτών, προσθέτει ότι «επειδή δεν είχε αποφασιστεί πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΕΕΣ είχε δώσει εντολή να συγκροτηθεί επιτελείο στην Αθήνα. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή ο αγώνας ήταν να πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο στάδιο και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε το Πανθεσσαλικό, οπότε αυτοί που ήταν έτοιμοι πήγαν από την Αθήνα στον Βόλο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass