Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ

«Σπουδάστε την κατήχηση και ο Θεός θα ευλογήσει το έργο σας»

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 19:36

Ξεκίνησαν με τη χάρη του Θεού και την παρουσία του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, το απόγευμα της Δευτέρας τα μαθήματα του Φροντιστηρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα στο φιλόξενο αρχονταρίκι της ενορίας του Αγίου Νικολάου Λάρισας.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μέλη τού φροντιστηρίου με θερμά λόγια και τα παρότρυνε να παρακολουθούν σταθερά τον κύκλο των ομιλιών, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μπορέσουν να εργασθούν αποδοτικά στον υψηλό χώρο της κατηχήσεως των παιδιών, ενισχύοντας αυτά στην πνευματική τους ζωή και κατευθύνοντάς τα στην οδό και την αλήθεια και τη ζωή, που είναι ο ίδιος ο Χριστός. Στη συνέχεια ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος δίδαξε το πρώτο θέμα, που ήταν παρμένο μέσα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, όπου ξεκάθαρα φάνηκε εκεί μέσα από τις εικόνες που χρησιμοποίησε ο Σεβασμιότατος, πως μόνο η αγάπη προς τον Θεό τελικά και η τήρηση των εντολών του, είναι αυτή που μπορεί να αυξήσει τον ζήλο των εργατών του Χριστού και εν προκειμένω των νέων κατηχητών της Εκκλησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass