Ο Γιώργος Καμίνης στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 22:17

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς κ. Γιώργος Καμίνης που περιοδεύει στη Θεσσαλία, επισκέφθηκε την πόλη των Φαρσάλων και είχε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο κ. Άρη Καραχάλιο και τοπικούς παράγοντες.
Ο κ. Γιώργος Καμίνης αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξής της, δήλωσε στην «Ε» τα εξής:


«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι στον Δήμο Φαρσάλων, είχα μια ενημερωτική συνάντηση με τον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους φορείς της πόλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις δυνατότητες που έχει για την ανάπτυξή της σε διάφορους τομείς. Η κρίση έφερε στην επιφάνεια όλες τις αδυναμίες μας και το γεγονός ότι είχαμε βολευτεί σε μια πραγματικότητα τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύαμε ότι αυτό μπορούσε να συνεχιστεί επ’ άπειρο. Αλλά δυστυχώς δεν συνεχίστηκε. Τώρα βγήκαν πλέον τα προβλήματα στην επιφάνεια και πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά πώς θα πορευτούμε και να πάμε προς τα μπροστά. Το μεγάλο μέλημα είναι να προχωρήσουμε γρήγορα για να φέρουμε πίσω και τα παιδιά που έχουν ξενιτευθεί. Τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες Ελληνόπουλα έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Εγώ βλέπω τη διάθεση του κόσμου να προχωρήσει, θέλει όμως την ενίσχυση από την Περιφέρεια και την Πολιτεία, για να γίνουν τα αναπτυξιακά προγράμματα, να γίνουν οι δρόμοι για να μην είναι απομονωμένες οι περιοχές, να γίνουν φράγματα, να αναπτυχθεί ο πολιτισμός κ.λπ. Οι δήμοι παρά τα πενιχρά μέσα κράτησαν όρθια τη χώρα τώρα στην κρίση».
Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Φιλοξενήσαμε τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη στον Δήμο μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε σε μεγάλα θέματα που αφορούν στον Δήμο μας, όπως είναι τα αγροτικά έργα, τα προβλήματα της κτηνοτροφίας, η απομόνωση από οδικές αρτηρίες, η έλλειψη φραγμάτων, για τον πολιτισμό αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης σε αρκετούς τομείς. Είμαστε χαρούμενοι γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε μια συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων σε διάφορους τομείς και κυρίως σε πολιτιστικό επίπεδο».
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής, ενώ η γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων και πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κική Παναγιωτοπούλου ανέφερε τα εξής: «Οι δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς βρίσκονται σε πλήρη οργασμό. Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζουμε την παρουσία σας στην πόλη μας. Εκτιμούμε ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα προσδοκώμενα και θα αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα εκκίνηση τόσο για τον τόπο μας όσο και για τον λαό μας».
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Φαρσάλων πρόσφερε στον κ. Γιώργο Καμίνη βιβλία που αφορούν στα Φάρσαλα, καθώς και ένα βαλιτσάκι «Το Κουτί του Αχιλλέα», με διάφορα προϊόντα του τόπου.
Κατόπιν επισκέφθηκαν την Κλωστοϋφαντουργία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΑΕΒΕ» των Αφών Δοντά, όπου ο κ. Απ. Δοντάς τον ενημέρωσε για το Εκκοκκιστήριο, το Φωτοβολταϊκό Πάρκο και για τη νέα επένδυση που θα λειτουργήσει προσεχώς, που αφορά μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, που διαχειρίζεται φυτικά και ζωικά απόβλητα. Κατόπιν ο κ. Γιώργος Καμίνης αναχώρησε για τη Λάρισα συνεχίζοντας την περιοδεία του.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass