Ο ΖΗΣΗΣ ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟ:

Σπείρατε διχόνοια στη Ν.Δ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 22:49

Στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου κ. Χριστόφορου Κατσαρού στην «Ε» απαντά σήμερα ο διαγραφείς και παραιτηθείς από μέλος της Νέας Δημοκρατίας και κτηνοτρόφος συνδικαλιστής, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα και στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Ζήσης Παρλίτσης.

Ο κ. Παρλίτσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κατσαρού περί «ανεπάρκειάς του» σημειώνει ότι «αυτό καλύτερα να το κρίνει ο κόσμος και όχι ο ίδιος ο κ. Κατσαρός» Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του σε εκδήλωση στη Λάρισα το 2015, όπου μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι: «ο ίδιος κλήθηκε ως πρόεδρος του μεγαλύτερου Κτηνοτροφικού Συλλόγου της χώρας, του Αμπελώνα και θα ήταν προσβολή προς τα μέλη του συλλόγου, ο οποίος δεν έχει κομματική ταμπέλα, να μην παρευρισκόταν. Το ίδιο άλλωστε έκαναν και πολύ ορθά στο πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο που έγινε στη Λάρισα με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πλειάδα υπουργών. Εκεί παρευρέθηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».
Και ο κ. Παρλίτσης συνεχίζει: «Σας ερωτώ κ. Χριστόφορε Κατσαρέ: ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, συνδικαλιστές, πρόεδροι συνεταιρισμών, συλλόγων και άλλοι εκπρόσωποι φορέων που είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας έκαναν λάθος που παρευρέθηκαν στο Συνέδριο;
Σε ό,τι αφορά στην πολιτική μου καριέρα κ. Χριστόφορε Κατσαρέ, σας πληροφορώ ότι πολιτική μου καριέρα είναι το μαντρί μου, δηλαδή η δουλειά μου, την οποία φροντίζω να την κάνω καλά και το γνωρίζουν όλοι αυτό.
Εσάς κ. Χριστόφορε Κατσαρέ, η πολιτική σας καριέρα μόλις ξεκίνησε και μάλιστα, δυστυχώς, ξεκίνησε με διαγραφές και διχόνοια στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.Τυρνάβου. Φαίνεται ότι μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε καλά.
Επίσης σας ερωτώ δημόσια: είστε με τη φέτα; Είστε με την Ελλάδα; Είστε με τις 150.000 κτηνοτροφικές οικογένειες και τις 3.000 μεταποιητικές επιχειρήσεις, τυροκομεία κ.λπ.; ‘Η είστε με τη CETA των πολυεθνικών, των λευκών τυριών που έχουν κατακλύσει τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ;
Ως Ζήσης Παρλίτσης είμαι με τη φέτα και αγωνίζομαι για την προστασία της. Προσέξτε τι θα απαντήσετε κ. Χριστόφορε Κατσαρέ, γιατί η Νέα Δημοκρατία …διαγράφει».
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΜΙΛΤΟΥ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου με τις συνεχείς παραιτήσεις στελεχών της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ, παρέμβαση με μήνυμα ενότητας κάνει το μέλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου κ. Μίλτος Σιδερόπουλος στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις παραιτήσεις στελεχών της Ν.Δ από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου λόγω της 6μηνης διαγραφής του συνδικαλιστή - κτηνοτρόφου κ. Ζ. Παρλίτση από τη Ν.Δ.
Η δήλωση του κ. Σιδερόπουλου:
«Για άλλη μία φορά η κατάρα της παράταξής μας ή εσωτερική φαγωμάρα έκανε την εμφάνισή της. Σε μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται με τον χειρότερο τρόπο στο πετσί τους τα πολιτικά ψέματα Τσίπρα - Καμμένου και την επικίνδυνη πολιτική τους. Σε μια περίοδο που ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απειλούν τα ιερά και τα όσιά μας.
Σε μια περίοδο που η ΝΔ έπειτα από πολύ κόπο και προσπάθειες πείθει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερους Έλληνες για την ορθότητα των λόγων της.
 Εμείς βγάζουμε τα μαχαίρια του πολέμου αποδεικνύοντας ότι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Καλώ έστω και την ύστατη αυτή ώρα όλες τις πλευρές να σκεφτούν ψύχραιμα και να αντιληφθούν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.
Η Ν.Δ. δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε ένα πρόσωπο, ούτε είναι τσιφλίκι κανενός.
Κύριοι ας μην χύσουμε την καρδάρα με το γάλα.
Μην «αναστήνουμε» εμείς τα πολιτικά πτώματα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass