ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΝΙΚΑΙΑΣ

Εξέδραμαν στη Δρακότρυπα Καρδίτσας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 16:50

Στη Δρακότρυπα Καρδίτσας πραγματοποίησαν εκδρομή τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ με συνοδό τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η. κ. Αντώνη Κουλιόπουλο.

Απόλαυσαν τον καφέ τους, στο ξενοδοχείο “Mouzaki Palace”, σε πλαγιά του λόφου της περιοχής, με θέα το Μουζάκι, όπου έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία τους. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (Καραϊσκάκη) Μαυρομματίου, ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια της περιοχής κατά την Τουρκοκρατία, όπου γεννήθηκε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Σε υψόμετρο 650 χιλιομέτρων βρέθηκαν στη Δρακότρυπα, γραφικό χωριό του Δήμου Μουζακίου, μέσα στο πράσινο με τα έλατα και τα άφθονα νερά. Στην επιστροφή γεύτηκαν τους παραδοσιακούς μεζέδες στην ταβέρνα “Το Κεραμαριό” και χόρεψαν με πολύ κέφι, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η τελευταία στάση έγινε στα Τρίκαλα. Διέσχισαν τη γέφυρα του ποταμού Ληθαίου για να βρεθούν στις καφετέριες και θαύμασαν τα κρυστάλλινα νερά του με τις λεύκες και τα πλατάνια στις όχθες του.Στο τέλος της εκδρομής ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του για τη “άριστη διαγωγή τους” και τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει σύντομα η επόμενη εκδρομή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass