ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Δίωξη μελών και στελεχών του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 15:40

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας σε ανακοίνωσή της «καταγγέλλει και καταδικάζει την Ελληνική Αστυνομία και τον πολιτικό της προϊστάμενο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη δικογραφία σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ, που συμμετείχαν σε αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση τον περασμένο Ιούνη στην Κοζάνη».

Υποστηρίζει ότι: «Η κυβέρνηση προσπαθεί, με τις διώξεις και την καταστολή να εμπεδώσει κλίμα νομιμοφροσύνης – υποταγής στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Είναι εντυπωσιακή η άσκηση δίωξης τέσσερις μήνες μετά την κινητοποίηση και η χρονική σύμπτωση με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Προφανώς αποτελεί και δείγμα συμμόρφωσης προς τις επιταγές των ιμπεριαλιστών για μια Ελλάδα ορμητήριο των ιμπεριαλιστών ενάντια στους λαούς.

Η πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη, θα απαντηθεί τόσο με σθεναρή ανυποχώρητη - υποστήριξη των διωκόμενων σήμερα και μελλοντικά όσο και με το δυνάμωμα της αντιιμπεριαλιστικής πάλης παντού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass