ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σύσκεψη για το Θεματικό Πάρκο Χριστουγέννων

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 15:54

Στην καλύτερη διοργάνωση του Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων αφορούσε ευρεία σύσκεψη διευθυντών υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Λαρισαίων που συγκάλεσε χθες ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παν. Νταής.

Το Θεματικό Πάρκο Χριστουγέννων που θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη χρονιά, θα λειτουργήσει στο Πάρκο Αλκαζάρ από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου με εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν σε μια έκταση 65 στρεμμάτων, που θα διαμορφωθεί από τα σκαλιά στην είσοδο του Πάρκου Αλκαζάρ έως το χώρο στάθμευσης, δίπλα από το στάδιο Αλκαζάρ.

Το Πάρκο Χριστουγέννων αποτελεί ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο του Δήμου Λαρισαίων, όπου θα φιλοξενηθούν εορταστικές εκδηλώσεις με εξαίρεση το άναμμα των φώτων που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία και την αλλαγή του χρόνου, που θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη.

Στη σύσκεψη, που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης σημειώνοντας ότι «πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα ενταγμένο στην εξωστρέφεια της πόλης» που «δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά με άλλα εγχειρήματα» για να υπογραμμίσει την ανάγκη συνέργειας.

Αναλυτική αναφορά στα τεχνικά θέματα, ανά υπηρεσία, έκανε ο αντιδήμαρχος Παν. Νταής σημειώνοντας επίσης ότι «πρόκειται για ένα μεγάλο σχέδιο το οποίο αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παν. Σάπκας υπογράμμισε ότι «θα δοθεί έμφαση στις εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν στο Πάρκο, ενώ παράλληλα θα ενταθούν οι εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης». Όπως διευκρινίσθηκε και στη σύσκεψη, θα υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά συμπολιτών και παιδιών από το Κέντρο στο Πάρκο Αλκαζάρ, ενώ η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα είναι δωρεάν, με εξαίρεση το παγοδρόμιο και το λούνα παρκ. Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί και ο Κανονισμός Λειτουργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass