Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ»

«Να σταματήσει η παράσταση»

Δημοσίευση: 19 Νοε 2017 15:41

«Να σταματήσει επιτέλους η παράσταση “ο φτωχός συγγενής της δημοτικής αρχής”» τονίζει η δημοτική παράταξη «Νέα Λάρισα» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Ντ. Διαμάντο με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το «Θεσσαλικό Θέατρο». Η «Νέα Λάρισα» στην ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «απαιτεί να αλλάξει η εδώ και τρία χρόνια πολιτική της δημοτικής αρχής απέναντι στο «Θεσσαλικό Θέατρο» και να το στηρίξει πραγματικά. Προτείνει να προβλεφθεί στο οργανόγραμμα του «ΘΘ» η ύπαρξη θέσης «βοηθού Καλλιτεχνικού Διευθυντή».


Προτείνει την ίδρυση νέας σκηνής στο «ΘΘ». Την «Ειδική Σκηνή των Αγγέλων» με άτομα ΑμεΑ. Θέτει τα χαρακτηριστικά για την προσωπικότητα του νέου ΚΔ. Ανέμενε και μεγαλύτερο σε αριθμό και υψηλότερο σε επίπεδο εκδήλωση ενδιαφέροντος από καταξιωμένους Έλληνες και δει Λαρισαίους για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Από τη στιγμή που ο διαγωνισμός δεν θα επαναληφθεί για νέο ΚΔ τότε θα αξιολογήσει με το μέλος της στο ΔΣ τις παρούσες αιτήσεις συγκριτικά, στη βάση των κριτηρίων- μοριοδότησης της προκήρυξης και των αρχών που έθεσε» σημειώνεται στην επιστολή που υπογράφουν, οι Ντ. Διαμάντος δημοτικός σύμβουλος, Αικατερίνη Ζιαζιά- Σουφλιά δημοτική σύμβουλος, Μαρία Νούσια μέλος ΔΣ Θεσσαλικού Θεάτρου και Χριστίνα Μητρούλα πρ. μέλος ΔΣ «Θεσσαλικού Θεάτρου» και μέλος του ΔΣ της ΔΠ-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass