ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγιά

Γιορτές σε Βελίκα και Ανάβρα

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2017 22:35

Με το μήνυμα της αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους, ο Δήμος Αγιάς, μαζί με τους συνεργαζόμενους φορείς, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Αγιάς την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Ένα μπαλόνι θα δοθεί ως συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί ώστε να λάμψει μια ευχή από καρδιάς για τα παιδάκια όλου του κόσμου.

Από νωρίς θα ψήνονται κάστανα και ο Σύλλογος Γυναικών θα προσφέρει ζεστό τσάι και παραδοσιακά τοπικά γλυκίσματα.

Όλα τα παιδιά, από τις 5 μ.μ. και μετά, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια από πυλό και ξύλο, να κάνουν face painting, να φωτογραφηθούν με τον Άι Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις νεράιδες και τα ξωτικά που θα συνθέτουν μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διακόσμου.

Οι μαθητές της Σχολής Χορού “Έκφραση”, στις 6:15, θα παρουσιάσουν ένα μικρό απόσπασμα από την εκδήλωσή τους «Η δική μας Γιορτή», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» παραμονές Χριστουγέννων. Το τμήμα μοντέρνου χορού του Fitness Club “Αθλόραμα” θα δώσει τον δικό του παλμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς παρουσιάζοντας χορευτικό πρόγραμμα.

Το δέντρο θα ανάψει με τη συνοδεία των καθηγητών και μαθητών της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς ψάλλοντας κάλαντα».

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών:

Σάββατο, 16/12

7:00 μ.μ., η Μουσική Σχολή, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα», θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο».

Παρασκευή, 22/12

Στο κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς θα πραγματοποιηθεί τουρνουά volley από τον Γ.Σ. «Ερμής» και τον Δήμο Αγιάς, με ώρες αγώνων από 3:00 – 8:00 μ.μ., για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

7:00 μ.μ., η Σχολή Χορού «Έκφραση» θα παρουσιάσει την εκδήλωσή της με τίτλο «Η δική μας Γιορτή».

Σάββατο, 23/12

Στα Γυμναστήρια του Γυμνασίου και του Λυκείου Αγιάς, καθώς και στο κλειστό Γυμναστήριο, θα πραγματοποιηθεί η 2η μέρα του τουρνουά volley του Γ.Σ. «Ερμής», με τη συμμετοχή πολλών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα, και ώρες αγώνων 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.

12:30 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία τα παιδικά τμήματα του Μ.Π.Σ. Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Υποστηρικτές των εκδηλώσεων είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς, ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της κωμόπολης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», ο Γ.Σ. «Ερμής», το Fitness Club «Αθλόραμα» και η Σχολή Χορού «Έκφραση».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις όμως διοργανώνουν και άλλοι φορείς.

Συγκεκριμένα:

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα, με έναρξη στις 4 το απόγευμα.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει από τις 4 ως τις 8 μ.μ. χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ από τις 5 ως τις 7 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χορίαμβος» θα απασχολήσει δημιουργικά με τραγούδι και χορό τα παιδιά, στα οποία ο Άι Βασίλης θα μοιράσει δώρα. Ο σύλλογος θα προσφέρει σε όλους πλούσια χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Μετά τις 8 μ.μ. η εκδήλωση θα συνεχιστεί με ζωντανή μουσική.

* Ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας του Δήμου Αγιάς, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Ανάβρας και τον Δήμο Αγιάς, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή, αύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στον χώρο του Ηρώου του χωριού, με άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, δώρα για τα παιδιά, γλυκίσματα για όλους και ζεστό τσάι για τους μεγάλους. Επίσης, ο σύλλογος ενημερώνει πως περιμένει την εθελοντική προσφορά τροφίμων όσων μπορούν, ώστε αυτά να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

* Το ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» του Δήμου Αγιάς διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού ΚΑΠΗ, με ομιλία από τον ιατρό, καρδιολόγο κ. Δημηνίκο Ηλία, μετά το πέρας της οποίας θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία γυναικών Μεταξοχωρίου υπό την καθοδήγηση της κ. Φανής Πολυμέρου.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass