ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Καταστράφηκαν παρτέρια στην Ερμού

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 22:24

«Εμείς φτιάχνουμε και αυτοί χαλάνε». Με αυτή τη φράση ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Ζαούτσος δηλώνει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι πολίτες, σε πολλές περιπτώσεις, δεν σέβονται τη δουλειά που γίνεται από πλευράς του Δήμου για την ευπρεπή εικόνα της πόλης, καταστρέφοντας με διάφορους τρόπους παρτέρια και χώρους πρασίνου.

Από τις πιο πρόσφατες «καταστροφές» εντοπίζεται στην οδού Ερμού, όπου κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων τοποθετήθηκαν από καταστηματάρχες, έλατα μαζί με τις βάσεις μέσα στα παρτέρια. Αυτό, όπως λέει ο κ. Ζαούτσος, είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι θάμνοι και τα λουλούδια που ήταν φυτεμένα εκεί.

Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος ψέγει τους ποδηλάτες, λέγοντας ότι δένουν τα ποδήλατά τους μέσα σε παρτέρια, «συμβάλλοντας» και εκείνοι στην «κακοποίηση» των φυτών. «Το πιο σύνηθες σημείο, που καταπατούν συνεχώς οι ποδηλάτες, είναι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Μεγ. Αλεξάνδρου. Επιπλέον, στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου έχουμε κάνει επανειλημμένες φυτεύσεις, οι καταστηματάρχες επιμένουν να τοποθετούν τις φιάλες υγραερίου που χρησιμοποιούν για τις σόμπες, καταστρέφοντας και αυτοί τα φυτά» σημειώνει ενώ σε ερώτηση σχετικά με την αποκατάσταση αυτών των ζημιών, τονίζει ότι η αποκατάσταση δεν είναι λύση. «Τα φτιάχνουμε και τα ξαναχαλάνε. Πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα σε κάποιες περιπτώσεις» καταλήγει.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass