Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Διαφωνεί με την κριτική

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 16:38

Υποτιμητικά και προσβλητικά χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δύο σχόλια σχετικά με την δράση των μελών του φορέα, που δημοσιεύτηκαν στη στήλη «ΕΛΕΥΘΕΡΙότητες» της προηγούμενης Δευτέρας και με επιστολή της σημειώνει:

«Αγαπητή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, με έκπληξή μας σήμερα στο φύλλο σας στις 15.01.2018 στην στήλη ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΥΠΙΕΣ σελίδα 3, δημοσιεύτηκαν δύο σχόλια με τους τίτλους «και όμως ψηφίζουν» & «τα βασικά προβλήματα» ανυπόγραφα, τα οποία προσβάλλουν κατάφωρα τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Έναν Φορέα ο οποίος είναι εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο στις 04.09.2015 με αριθμό πρωτοκόλλου 6199 και ως εκ τούτου θεωρούμε ότι προσβάλλει και το κύρος της ίδιας της εφημερίδας σας.

Εκτός των άλλων προσβάλλει και τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως φυσικές οντότητες με ανήκουστους χαρακτηρισμούς και υποτιμητικά σχόλια ως προσωπικότητες που απαρτίζουν τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Σας καλούμε να προβείτε σε διορθωτικό δημοσίευμα που να συνάδει με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας ή να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του συντάκτη ούτως ώστε να κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Θεωρούμε δε, ότι η προσωπική τοποθέτηση ενός συντάκτη-σχολιαστή δεν απηχεί επ’ ουδενί στην άποψη της εφημερίδας στο σύνολό της. Αναμένοντας την άμεση αντίδρασή σας».

(ΣΣ. Δημοσιεύουμε την απάντηση της "Ελλήνων Συνέλευσις" και δηλώνουμε προκαταβολικά ότι καμιά πρόθεση δεν είχαμε να προσβάλουμε τα μέλη της ως «φυσικές οντότητες» όπως υποστηρίζουν.

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι πολιτικός φορέας και θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα δέχεται και πολιτική κριτική, όπως την δέχονται καθημερινά όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Και η δική μας κριτική ήταν πολιτική και μόνο. Ταύτα, και για μας το θέμα θεωρείται λήξαν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass