«Εγκατάλειψη στο Αισθητικό Άλσος» καταγγέλλει ο Μάριος Ξηρομερίτης, ενισχύοντας τη δήλωσή του και με σχετική φωτογραφία από το πάρκο. Συγκεκριμένα ο αντιπολιτευόμενος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι αλήθεια ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί με διάφορους τρόπους επικοινωνιακούς να καλύψει και να κρύψει αυτά που «μιλάνε» μόνα τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ο πιο σκληρός κριτής. Δεν πέρασε ένας χρόνος από τη δήθεν αναβάθμιση του αισθητικού άλσους παρουσία του δημάρχου κου Καλογιάννη και η κατάσταση είναι τραγική. Καλή είναι η «επικοινωνία» και πιο εύκολες ακόμη οι ανακοινώσεις για το «έργο» που συντελείται από τη δημοτική αρχή. Οι Λαρισαίοι που πηγαίνουν στο Αισθητικό Άλσος και τα παιδιά που χρησιμοποιούν την πίστα ποδηλάτου, κρίνουν καθημερινά. Εικόνα εγκατάλειψης στον χώρο ενώ ενισχύεται η υποβάθμιση από τις κλειδωμένες εγκαταστάσεις (αναψυκτήριο). Ο Δήμος μας χρειάζεται αναπτυξιακές παρεμβάσεις, αρωγή στην καινοτομία και υψηλές υπηρεσίες. Αν νομίζει ο δήμαρχος ότι με ασφαλτοστρώσεις και υποχρεωτικά καθυστερημένες πεζοδρομήσεις που υπόσχεται θα αλλάξει εικόνα ο Δήμος, είναι αργά».

Ο Μ. Ξηρομερίτης για το Αισθητικό Αλσος

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 15:09

«Εγκατάλειψη στο Αισθητικό Άλσος» καταγγέλλει ο Μάριος Ξηρομερίτης, ενισχύοντας τη δήλωσή του και με σχετική φωτογραφία από το πάρκο.

Συγκεκριμένα ο αντιπολιτευόμενος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα ακόλουθα:
«Είναι αλήθεια ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί με διάφορους τρόπους επικοινωνιακούς να καλύψει και να κρύψει αυτά που «μιλάνε» μόνα τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ο πιο σκληρός κριτής. Δεν πέρασε ένας χρόνος από τη δήθεν αναβάθμιση του αισθητικού άλσους παρουσία του δημάρχου κου Καλογιάννη και η κατάσταση είναι τραγική. Καλή είναι η «επικοινωνία» και πιο εύκολες ακόμη οι ανακοινώσεις για το «έργο» που συντελείται από τη δημοτική αρχή. Οι Λαρισαίοι που πηγαίνουν στο Αισθητικό Άλσος και τα παιδιά που χρησιμοποιούν την πίστα ποδηλάτου, κρίνουν καθημερινά. Εικόνα εγκατάλειψης στον χώρο ενώ ενισχύεται η υποβάθμιση από τις κλειδωμένες εγκαταστάσεις (αναψυκτήριο). Ο Δήμος μας χρειάζεται αναπτυξιακές παρεμβάσεις, αρωγή στην καινοτομία και υψηλές υπηρεσίες. Αν νομίζει ο δήμαρχος ότι με ασφαλτοστρώσεις και υποχρεωτικά καθυστερημένες πεζοδρομήσεις που υπόσχεται θα αλλάξει εικόνα ο Δήμος, είναι αργά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass