Κόβουν πίτες - χορεύουν

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 15:32

ΣΗΜΕΡΑ
• Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό Αιγάνης του Δήμου Τεμπών: Στις 10.15 το πρωί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.


• Η Ομάδα των Φίλων του Βουνού και του Δάσους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης διοργανώνει πεζοπορία και κοπή πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 το πρωί από τον χώρο της Αγίας Παρασκευής Τσαριτσάνης. Η διαδρομή είναι ήπια, για όλες τις ηλικίες, από τα μονοπάτια Νο 3-4-6-3. Η κοπή πίτας θα γίνει στις 11. Υπενθυμίζεται ότι οι πεζοπόροι και αθλητές πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και κυρίως παπούτσια για το βουνό, να έχουν νερό και ιδιαίτερα καλή διάθεση. Επικοινωνία: 6974-083557.
• Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας: Στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του συλλόγου επί της οδού Δροσίνη.
• Συμβούλιο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων: Στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Κωνσταντίνου. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Ντίνο Καραποστόλου, Δάφνη Χατζηδάκη και Θωμά Παπουλάκο, καθώς και με τη συμμετοχή της χορωδίας του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας.
• Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης (παλιές) Μελίνα Μερκούρη: Στις 11 το πρωί, στον χώρο του ΚΑΠΗ.
• Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας στο εστιατόριο «Να με θυμάσαι» στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας μετά τη 1:30.
• Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή»: Στις 11:00 το πρωί στο εντευκτήριο του Συνδέσμου, Δευκαλίωνος 7.
• Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου του Δήμου Αγιάς: Στις 11:30 το πρωί στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει για όλο το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο, μουσικό πρόγραμμα με τη λαϊκοδημοτική ορχήστρα των Αποστόλη και Γιώργου Κωσταβέλη.
• Το παράρτημα του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας (Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ): Στις 11:30 το πρωί στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Τοπικού Συνδέσμου Θεοδόσιο Καραβίδα στα τηλέφωνα 2410-289838 και 6972-856134.
• Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ: Στο κέντρο «Νεφέλη» στην Αγιά. Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορεία από τη ΔΕΗ (Αμοργού και Καρδίτσης) στις 11.30 το πρωί.
• Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος»: Στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στην Ανατολή. Θα υπάρχει άφθονο κρασί προσφορά του Συλλόγου και εδέσματα προσφορά των γυναικών του χωριού. Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία στον ι.ν. Αγ. Γεωργίου Ανατολής.
• Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας: Στις 11.45 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Divani».
• Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας: Στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).
• Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ΙΑΣΩ: Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Divani».
• Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατιάς Άμμου: Στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα του Νίκου Μπασδραβάλα «Η Πλατιά Άμμος».
• Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ανατολική Ρωμυλία» ν. Λάρισας: Στις 12:30 το μεσημέρι στο κέντρο «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας-Φαλάνης). Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα, πλήρες μενού και ποτά. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ το άτομο, και 10 ευρώ το παιδικό, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραπάνω. Διάθεση προσκλήσεων από τα μέλη του Συλλόγου ή στo τηλ. 6942-476478 κ. Μαρία Κουρεούδη-Πάλλα αλλά και στο email: anatolikiromilialar@gmail.com.
• «Υπαίθριος Ζωή»: Στο κέντρο «Αστέρας», συνοδεία λαϊκής ορχήστρας, στη 1 το μεσημέρι. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11.30 π.μ.
• Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης: Στη 1.30 το μεσημέρι, στο εστιατόριο - ταβέρνα «Κίτρινα Γάντια» στο Φρούριο. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6931-153303. Είσοδος 13 ευρώ/άτομο με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.
• Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας του Δήμου Αγιάς: Στις 5 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ανάβρας.
• Ερανική επιτροπή αποπερατώσεως του ι.ν. της Του Θεού Σοφίας: Στις 6 το απόγευμα στον ι.ν. Αγίας Σοφίας στη Χαραυγή. Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Το λειτουργικώς φέρεσθαι» από τον πρωτοπρεσβύτερο, Δρ Θεολογίας Θεμιστοκλή Χριστοδούλου. Θα δοθούν αναψυκτικά, πίτες και πολλά δώρα. Προσκλήσεις διατίθενται στον Ιερό Ναό και από τα μέλη της ερανικής επιτροπής.
• Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας: Στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» στις 6 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά.
• Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας: Στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα» (Δήλου 17). Η αίθουσα Ζήνα Πατέρα θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει τα μέλη και τους φίλους του ΛΕΛ σε ένα ζεστό γιορτινό απογευματινό.
• Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου: Στις 6.30 το απόγευμα στο κέντρο «Ανδρομέδα». Τιμή κάρτας: 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και κρασί). Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά οι: Σαμαντζής Θέμης, Τσιαπλές Βαγγέλης, Γραβάλου Έλενα, Κατσαβάκης Δημήτρης. Προπώληση: Ζαχαροπλαστείο «Ολύμπιον».
• Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: Στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Γαριτσίου 15 και Επισκοπής, Αβέρωφ). Στη βραδιά θα συμμετάσχει η ομάδα χορού της ΠΕΑμΣΚΠ (ΣΥΝ-χορό), ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, φαγητό και πολλά δώρα.
• Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας: Στις 7:30 το βράδυ στην ταβέρνα «Ήδιστον» στην πλατεία της Νίκαιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass