ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Αποκριάτικο πάρτι

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 16:00

Κατάμεστος ήταν ο «Μύλος Παππά 1927» από Spiderman, Batman, πριγκίπισσες, πειρατές, ντόμινο, βραζιλιάνες, κ.λ.π. στο αποκριάτικο παιδικό πάρτι που διοργάνωσε η Παιδική Στέγη.

Τα παιδιά έφτασαν συνοδευόμενα από τους κηδεμόνες τους, ντυμένα με πολλή έμπνευση και φαντασία και ξεφάντωσαν με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια σε μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Η ζωντάνια και τα γέλια έφτασαν στο αποκορύφωμα όταν οι νηπιαγωγοί παρέσυραν τα παιδιά σε διαγωνισμό χορού, σε παιχνίδια με κορδέλες, μπαλόνια και στο τέλος με το αποκριάτικο έθιμο τη θρυλική χάσκα με λουκουμάκια.

Το πάρτι τελείωσε με τους μικρούς καρναβαλιστές να έχουν συμπαρασύρει τους γονείς τους στην πίστα σε ένα ατελείωτο γλέντι. Σημειωτέον ότι οι νοστιμότατες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν προσφορά της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας και ετοίμασαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί σεφ του Τμήματος Μαγειρικής. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η διευθύντρια του ΟΑΕΔ κ. Αντωνίου, οι υποδιευθυντές κ. Βλάστος και Γουργιώτης, ο προϊστάμενος κ. Μπρότσης και οι καθηγητές κ. κ. Παναγούλης, Κατσανίδου και Τσουβαλά συνοδεύοντας τους μαθητές της Σχολής Μαγειρικής, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχαριστίες της προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης κ. Σιτρά και εισέπραξαν από όλους ένα θερμότατο χειροκρότημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass