ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE CLIM 'FOOT

Εξετάζουν το ανθρακικό αποτύπωμα των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 16:42

Τεχνική σύσκεψη μεταξύ στελεχών του Δήμου Φαρσάλων, υπό τον δήμαρχο Άρη Καραχάλιο και το στέλεχος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας – Κ.Α. Π.Ε. Σταυρούλας Παπαγιάννη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων.

Τα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες αφορούν στην πορεία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life Clim 'Foot, με αντικείμενο τον υπολογισμό του ανθρακικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων του Δήμου, στην ολοκλήρωση καταγραφής των δεδομένων κατανάλωσης ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος, πετρελαίου και λειτουργικών εξόδων του Δήμου Φαρσάλων στο υπoλογιστικό εργαλείο BILAN CARBONE, στον υπολογισμό των εκπομπών του θερμοκηπίου για τις δραστηριότητες του Δήμου Φαρσάλων με έτος αναφοράς 2015 και στον ορισμό δράσεων για τη μείωση των εκπομπών του αερίου του θερμοκηπίου.

Στο πλαίσιο των δράσεων του εν λόγω προγράμματος συμμετέχουν οι Δήμοι Αγίου Δημητρίου, Φαρσάλων, Ιωαννίνων, Ηλιούπολης, Πετρούπολης, Κύμης –Αλιβερίου, Βριλησσίων και Σπάτων – Αρτέμιδας.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Άρης Καραχάλιος, ο διευθυντής Τ.Υ.Δ.Φ. Τάσος Λιαπής, η ειδική συνεργάτις Ηλέκτρα Θελούρα, η Χριστίνα Ζαχαρούλη και το στέλεχος του Κ.Α.Π.Ε. Σταυρούλα Παπαγιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass