Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προβάρει ήδη τον αντιπολιτευτικό του μανδύα

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 16:00

Απαντητική δήλωση στην ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Αυγενάκη υπήρξε από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστο Καπετάνο.

Αναλυτικότερα ο κ. Καπετάνος υποστηρίζει τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προβάρει ήδη τον αντιπολιτευτικό του μανδύα. Δεν εξηγείται αλλιώς η χθεσινή ανακοίνωση με την οποία κατέκρινε την επίσκεψη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα, καθώς και τις συνακόλουθες δηλώσεις. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ενόχλησή σας, τόσο για την επίσκεψη του Γραμματέα της Ν.Δ., η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, σε μία κατάμεστη Νομαρχιακή Συνέλευση, όσο και για τις ξεκάθαρες δηλώσεις του με τις οποίες εξέθεσε πλήρως τη μεταρρύθμιση-απορρύθμιση των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ μέσω του «Κλεισθένης Ι». Ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μία φορά, όπως εκφράστηκε και διά στόματος του κ. Αυγενάκη από τη Λάρισα, ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο της απλής αναλογικής θα καταργηθεί, αμέσως μόλις η Ν.Δ. γίνει Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Σχετικά με τη μομφή περί επισκέψεων κορυφαίων στελεχών στο Νομό μας, είναι αυτονόητη η ουσιαστική επίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Πόσο μάλλον ενός περιφερειάρχη με έργο εγνωσμένης αξίας σε ολόκληρη τη χώρα. Τέλος, ως ΝΟΔΕ Λάρισας, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που δύο κορυφαία στελέχη της Παράταξης μας, ο γραμματέας της Π.Ε. και ο αντιπρόεδρος, επισκέφθηκαν το Νομό μας πρόσφατα, μιλώντας μάλιστα με κολακευτικότατα λόγια για το έργο της Οργάνωσής μας. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σας αφήνουμε στη μιζέρια σας.

Υ.Γ. Οι υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόνο σε συνέδρια με υπέρογκο κόστος παρακολούθησης και εισήγησης για τον απλό αγρότη (250 ευρώ) όπως το επικείμενο αγροτικό, τολμούν να εμφανιστούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass