Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΗΡ. ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ:

Πολιτική αμετροέπεια των στελεχών ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 15:58

Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: Κάθε μέρα που περνάει φανερώνει περίτρανα, ακόμα και στον πλέον δύσπιστο, πως η πολιτική αμετροέπεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όριο. Μιλάνε για «υποκρισία και πολιτική αναλγησία» αυτοί που εξαπάτησαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο τους Έλληνες πολίτες και την ώρα που υπόσχονταν σχίσιμο των μνημονίων υπέγραψαν δυο ακόμα μνημόνια, υποθηκεύοντας τη χώρα για έναν αιώνα. Μιλάνε για «καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα» ξεχνώντας πως με τα εκλογικά αυτά συστήματα κυβερνούν σήμερα. Μιλάνε ως προστάτες της Αυτοδιοίκησης αδιαφορώντας για το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των θεσμικών παραγόντων της Αυτοδιοίκησης τάσσονται απέναντι στα σχέδιά τους. Μιλάνε στο όνομα της Δημοκρατίας την ώρα που η κυβέρνηση και ο συνέταιρός τους έχουν εξαπολύσει άθλιες επιθέσεις σε όλους τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Τα σχέδιά τους αυτή τη φορά δεν θα περάσουν. Η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο κενό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα διαλυθεί. Αυτό θα το εγγυηθούν οι ίδιοι οι πολίτες της χώρας.

ΥΓ: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «ξεχνάνε» τα βασικά, θέλουν να ξεχάσουν και τις λεπτομέρειες. Τους υπενθυμίζω πως ο τελευταίος επισκέπτης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο γραφείο του, ήταν ο υπουργός Οικονομικών της δικής τους κυβέρνησης. Αιδώς Αργείοι…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass