Ποιοι εκλέγονται στην Αγιά

* Πρωτιά Σουφλιά * Δήλωση Χρ. Χατζησαλάτα στην «ΕτΔ»

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 20:26

Ομαλά και χωρίς κανένα διαδικαστικό πρόβλημα, σε ήρεμο κλίμα, και ταυτόχρονα έκδηλης πίστης ότι η Νέα Δημοκρατία σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει τον τόπο, πραγματοποιήθηκαν στην Αγιά οι εσωκομματικές εκλογές της παράταξης.

Εκλογές που αφορούσαν μόνο στην ανάδειξη νέου προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης και των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, και όχι προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και μελών της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής, αφού, από τη μια, ως πρόεδρος θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχή θητεία ο Χρήστος Χατζησαλάτας, ως μοναδικός υποψήφιος για τη θέση, ενώ, από την άλλη, τα μέλη που προτάθηκαν για τη Δημοτική Τοπική Επιτροπή ήταν εννέα, όσα ακριβώς προβλέπονταν από τη διαδικασία. Η σύνθεση δε της νέας Επιτροπής αποτελείται από τέσσερα παλαιά μέλη, τους Αμπελακιώτη Μιχάλη, Δαλακούρα Θεόδωρο, Ζεστούλη Μαρία και Μπακούλα Βασιλική, και πέντε νέα, τους Δαφέρμο Βάιο, Κατσίκα Μάλαμα, Μανίκα Ευάγγελο, Μαρσιτόπουλο Αθανάσιο και Μπουρνάκα Δημήτριο.

Με δήλωσή του στην «ΕτΔ» ο κ. Χατζησαλάτας, εμφανώς ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία, αλλά κυρίως από τη συμμετοχή του κόσμου, ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους προσήλθαν στις εσωκομματικές εκλογές και έστειλαν με την ψήφο τους ένα βροντερό μήνυμα ότι η Αγιά στηρίζει δυναμικά τη Νέα Δημοκρατία. Με την αυξημένη προσέλευση του κόσμου, η Αγιά απέδειξε έμπρακτα ότι πάνω απ’ όλα βάζει την ενότητα του κόμματος στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου. Με την ευκαιρία αυτή, καλώ όλους τους Αγιώτες, που απογοητεύτηκαν από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να στηρίξουν την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ως τη μόνη αξιόπιστη λύση στα προβλήματα της πατρίδας μας».

Στην κάλπη, εκ των 197 εγγεγραμμένων μελών, προσήλθαν 168, δίνοντας για πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης 98 ψήφους στον Ηλία Σουφλιά και 70 στον Χρήστο Καπετάνο.

Για μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Αγγελής Αθανάσιος 33, Βλαχούλης Κωνσταντίνος 9, Βράκας Βασίλειος 9, Γανοχωρίτου Παγώνα (Γόνη) 9, Γκατζόγιας Νικόλαος 14, Δόκου Σουλτάνα (Τάνια) 72, Ζιάκα Βασιλική 66, Θώδας Γεώργιος 14, Καλτσογιάννη Χρυσούλα 26, Κατσίδης Παναγιώτης 11, Κουρδής Ιωάννης 10, Λάππα Βικτωρία 12, Νινίκας Κωνσταντίνος 4, Παπαγεωργίου Νικόλαος 15, Σαρατζιώτης Αθανάσιος 50, Σιμούλης Θωμάς 147 και Χελιδώνης Αναστάσιος 4.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass