ΜΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Τα παιδιά γιορτάζουν στον Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:30

Για δεύτερη χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στη Λάρισα τη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά με πρωταγωνιστές τους Smilers, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στον προαύλειο χώρο του Μύλου του Παππά, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Smile Boy, την Smile Girl και τον πιστό τους φίλο Rescue Dog, να βγάλουν φωτογραφίες, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας.
Παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, face painting, ζαχαροπλαστική με «χαμογελαστά μπισκότα», κηπουρική, μασκότ, κεραμικές κατασκευές, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, γιόγκα και zumba για παιδιά, ζωγραφική, κατασκευές, παραστάσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους. Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει μπαζάρ με είδη και προϊόντα που έχουν διαθέσει εταιρείες, σύλλογοι και ιδιώτες τα οποία θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Οργανισμού.
Επιπλέον, για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συγκεντρώνει πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας (σαμπουάν, κρέμες κ.ά) στον χώρο της εκδήλωσης. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass