Μήνυση Νταή για τα περί διαπλοκής

* Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2018 22:12

Μήνυση σε βάρος ιδιοκτήτη λαρισαϊκής ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης (σεκιούριτι) κατέθεσε χθες ο αντιδήμαρχος Οικονομίας Παν. Νταής μεταφέροντας έτσι στις δικαστικές αίθουσες την αντιπαράθεση για το θέμα των αναθέσεων του έργου της φύλαξης δομών του Δήμου Λαρισαίων.

Η μήνυση αποτέλεσε την πρώτη αντίδραση του αντιδημάρχου καθώς προανήγγειλε και την κατάθεση αγωγής σε βάρος του ιδιοκτήτη της ίδιας εταιρείας φύλαξης.

Ο κ. Νταής με μια προσωπική του απόφαση, μήνυσε τον ιδιοκτήτη εταιρείας για εκβίαση και συκοφαντική δυσφήμιση αντιδρώντας έτσι στα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, τόσο για τη νομιμότητα των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων όσο και για τα περί διαπλοκής του αντιδημάρχου με ανταγωνιστή του μηνυόμενου.

 Ο κ. Νταής με δηλώσεις του χθες στους δημοσιογράφους τόνισε πως «καταθέτω μήνυση για τον κ. Νάνη Δημήτριο εκπρόσωπο της εταιρείας φύλαξης “Nanis Security”, σε σχέση με τα όσα συκοφαντικά το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα και με επιστολές προς διάφορους δημόσιους οργανισμούς, αλλά και μέσω του Τύπου και τα όσα συκοφαντικά αναφέρει για το πρόσωπό μου καθώς και για τις ενέργειες του Δήμου σε σχέση με τους διαγωνισμούς που αφορούν στη φύλαξη.

Όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι συκοφαντικά κι αυτό θα αποδειχθεί και στη δικαιοσύνη και γι’ αυτό επιλέγω να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια και οι υπαίτιοι για τη σπορά ψευδών ειδήσεων να τιμωρηθούν.

Τέλος δηλώνω ότι όλες οι αποφάσεις που αφορούν όλα τα όργανα που ελέγχουν τον Δήμο έχουν κρίνει όλες τις αποφάσεις νόμιμες, έχουν ελεγχθεί τα πάντα. Παρόλα αυτά ο κ. Νάνης επιμένει σ’ αυτό το γεγονός. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει, όπως είχα προαναγγείλει στις 4 Μαΐου με δήλωσή μου, αλλά και μέσω επιστολής του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων, είχαμε πει ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και σήμερα ήρθε η ημέρα να γίνει αυτό».

Για να διευκρινίσει ο κ. Νταής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ότι η μήνυσή του αφορά «στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης. Μετέπειτα θα έχουμε και συνέχεια. Προφανώς θα υπάρξει και αγωγή» κατέληξε ο κ. Νταής.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ NANIS SECURITY

Από την εταιρεία φύλαξης «Nanis Security» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

1. Ενημερωθήκαμε ότι ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Νταής, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου μας κ. Δημητρίου Νάνη, ενέργεια την οποίαν αισθάνθηκε την ανάγκη ν' ανακοινώσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

2. Κατόπιν αυτού, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η μήνυσή του είναι απολύτως ευπρόσδεκτη και τον καλούμε να δώσει αυτήν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που τον ψήφισαν, αν αυτή είναι ψευδής και αν πρόκειται για ενέργεια αποπροσανατολισμού του κ. Νταή.

3. Κατά τα λοιπά, είναι ο ίδιος που θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να εξηγήσει: α) γιατί όλες οι αναθέσεις του Δήμου Λαρισαίων, για την κάλυψη των αναγκών του σε υπηρεσίες φύλαξης, δίνονταν μέχρι σήμερα όλες σε μία και μόνο εταιρεία, αλλά και β) αν μεταξύ του ιδίου και του λογιστού της εν λόγω εταιρείας, υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση, η οποία συντρεχούσης περιπτώσεως, τον καθιστά, κατά την κοινή λογική και πείρα, ελέγξιμο.

4. Τέλος, για να γνωρίζουν οι πολίτες της Λάρισας τον μέχρι τώρα τρόπο ενέργειας της σημερινής δημοτικής Αρχής, τους ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά - προ 10ημέρου - ο Δήμος Λαρισαίων απηύθυνε και στην εταιρεία μας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη φύλαξη κοινωφελούς επιχείρησής του.

Έπρεπε δηλαδή, να δημοσιοποιηθεί η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία - «χορηγό του», στην οποία έδωσε σε όλα τα έργα με νομιμοφανείς διαδικασίες, για ν' ανακαλύψει ότι στη Λάρισα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που θα μπορούσαν οι Υπηρεσίες του ν' αποταθούν, ώστε ν' αναπτυχθεί με τη συμμετοχή κι αυτών, υγιής ανταγωνισμός, προς όφελος και του ιδίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Λάρισα 21.5.18

Με εκτίμηση

Δημήτριος Νάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass