Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στη Φαλάνη

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:12

Αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου ήρωα αντιστράτηγου (ΑΣ) Κώστα Χατζή ήταν η αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Φαλάνης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών παλιών, αλλά και νέων αιμοδοτών, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης.

Αναλυτικότερα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης διοργάνωσε την εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στον αντιστράτηγο (ΑΣ) Κωσταντίνο Χατζή που έχασε τη ζωή του στις 19 Απριλίου 2017 μετά από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας Αποτίνοντας έτσι τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ο Κωνσταντίνος Χατζής γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1988 στη Λάρισα, ήταν παντρεμένος και κατοικούσε στην Φαλάνη. Ηταν ένας χαρισματικός άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και δυναμικό χαρακτήρα, αγαπούσε τη δουλειά του, είχε όρεξη για ζωή και ήταν πρόθυμος να προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά του σε όλους.

 Μιλώντας χθες στην «Ε» η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ειρήνη Μάνη σημείωσε ότι η ίδια και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και τους δεκαπέντε νέους αιμοδότες που ενίσχυσαν το εθελοντικό τους έργο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Χατζή για την έμπρακτη στήριξη προς τον σύλλογο και την αιμοδοσία.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass