Να παραδοθεί όπως ήταν!

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΔΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 22:24

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην οδό Αμοργού της Νεράιδας και προχθές το πρωί συνεργεία του φυσικού αερίου έσκαψαν ξανά το οδόστρωμα.

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σούλτης αναφερόμενος στις εργασίες του φυσικού αερίου μετά από τις ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Λαρισαίων που έγιναν στην οδό Αμοργού. Όπως και στο παρελθόν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις που έφτασαν μέχρι και σε αποστολή εξωδίκων έτσι και τώρα η δημοτική αρχή ζητά την αποκατάσταση του οδοστρώματος χωρίς να υπάρξουν μπαλώματα.

Η εταιρεία φυσικού αερίου σύμφωνα με τον νόμο έχει δικαίωμα να σκάψει χωρίς άδεια, «θεωρώ όμως ανφέρ, απαράδεκτο να κόβουν ξανά τον δρόμο μετά από τρεις μέρες αφότου ασφαλτοστρώθηκε. Έχω στείλει και εξώδικα στο παρελθόν», σημειώνει φανερά ενοχλημένος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Προχθές το πρωί τον καινούργιο δρόμο, που μόλις πριν μερικές ημέρες ασφαλτοστρώθηκε, τον έσκαψαν ξανά για να κάνουν σύνδεση φυσικού αερίου. «Αυτό που μπορώ να κάνω για τον δρόμο της Αμοργού είναι να υποχρεώσω το φυσικό αέριο να φτιάξει όλο τον δρόμο, σε όλο το μήκος του. Όχι, μπαλώματα. Είναι απαράδεκτο. Δεν το αντιληφθήκαμε νωρίς, διαφορετικά θα τον σταματούσα εκείνη την ώρα. Είναι ανφέρ, ειδικά μετά τις συζητήσεις που έγιναν, τις συμφωνίες, τις αλληλοενημερώσεις εκείνοι συνεχίζουν και κάνουν το ίδιο πράγμα. Είναι απαράδεκτο τρεις μέρες μετά την ασφαλτόστρωση να σκάβουν τον δρόμο, μετά την αντίδρασή μας όμως δεσμεύτηκαν ότι θα αποκαταστήσουν όλο το μήκος του», σημειώνει ο Γ. Σούλτης.

Οι πολίτες ατομικά ο καθένας ζητούν σύνδεση με το φυσικό αέριο, τα αιτήματα αυτά πρέπει να ικανοποιούνται και η εταιρεία να κάνει τη δουλειά της, μέσω της συνεργασίας με τον Δήμο έτσι ώστε να μη χαλάνε οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass